Az budu potrebovat neco v zaruce opravit, tak to potrebuju hned a ne az za nekolik let, po nekolikerem procestovani kompletni soudni soustavy CR

nogis,zizuzidan: no boze, tak jsem tam po tme, svitice si jen mobilem, ten cerny bazmeg schovany pod tim velkym plastovym deklem nevidel.
Priste nez neco napisu na forum, tak si to asi nastuduju dopredu, abych vam usetril praci a mohli jste delat blbce z nekoho jineho

Formular se zaskrtanymi servisnimi ukony mi samozrejme dali, hned na prvnim miste je zaskrtnute "provedeni" vynulovani servisniho intervalu, a co na me bliklo hned po nastartovani uz jsem tu psal, proto jsem to po nich taky zacal kontrolovat.
misoVW: taky by me to velmi zajimalo

Dnes jsem si privstal, sundal jsem kolo, a podezreni se potvrdilo. Nechapu, kam zmizelo 300g mazadla za 700,- kc, ale na brzdove trmeny urcite ne, ledaze by vymysleli nejaky magicky zpusob jak to tam napatlat, aby to nebylo vubec videt a jak se dostat k destickam bez toho, aby setreli spinu z tech gumovych spuntu, pod kterymy jsou cepy, ktere drzi trmen v drzaku.
Taky si nauctovali 170,- za WD40 ... asi aby jim sly lip povolit ty vruty pri vymene kabinoveho filtru