vstřiky PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No já řešil taky cukání ale za jízdy. V šechno ukazovalo na vstřiky protože všechno ostatní už bylo měněný. Ani VAG nic neukázal a nakonec to tím vůbec nebylo. Ty vstřiky bych nechal až na konec jestly nemáš někoho kdo by ti je půjčil. Na zkoušku je to dost peněz aby jsi zjistil žo to tím třeba vůbec neni.

Passat 1.9 TDI-PD 85kw ATJ r.2000
Vyměnil jsem pal.čerpadlo v nádrži.
Tandem.čerpadlo
Pal.filtr
Váhu vzduchu
EGR ventil
Čidlo tlaku v sacím potrubí
Snímač plynového pedálu
Vstřiky
N75
Turbo -repas
Snímač otáček
Podtlakové hadičky
Snímač otáček
No a nakonec to byla vadná řídící jednotka.
Ta totiš na sebe nevykecá že je špatná a svádí to va něco jinýho.
Tandem.čerpadlo
Pal.filtr
Váhu vzduchu
EGR ventil
Čidlo tlaku v sacím potrubí
Snímač plynového pedálu
Vstřiky
N75
Turbo -repas
Snímač otáček
Podtlakové hadičky
Snímač otáček
No a nakonec to byla vadná řídící jednotka.
Ta totiš na sebe nevykecá že je špatná a svádí to va něco jinýho.
Passat 1.9 TDI-PD 85kw ATJ r.2000
Na rotačce mě vnitřek vstřiku stál dle výrobce 300-500 Kč t.j. 1200-2000,-. na 1 motor (4 válec). Nevěřim že jehla a sedlo u PD (nikoliv celý vstřikovač!) stojí desetkrát víc ! Tolik inženýrský práce v tom zas neni. Něco jinýho je cena celého vstrřikovače (jednotky PD) ale o tom nemluvim. Dát za 4 nový PD-jednotky 56.000,- Kč ale i za jehly a sedla 20.000,- je nesmysl a bud si někdo drží kartel na ty ceny nebo nevim. Pokud někdo ví kde za normální cenu seženu do ASZ PD jehlu a sedlo nechť mi písne. Žádný nesmysly prosímHuml píše:trysky jdou koupit u Dieselpweru, výměna není uplně jednoduchá a pokud je vstřikovač ko, tak ani nemá smysl

VW BORA 1,9 TDI PD, 96 kW
Trysky nebo celý vstřikovače ? Tryska se vyrábí jenom s jehlou (kvůli přesnosti) takže máš na mysli tryska s jehlou stojí 7258,-- ? To je teda opravdu síla x 4 = skoro 30.000,-- ! Na 1,9 komůrkáč stála tryska s jehlou kolem 350,-- Kč. Páni inženýři si koukám nechávaj ten "pokrok" pěkně draze zaplatit. Ale u BOSCHe mi řekli že trysku samostatně nevedou na PD, jen celý vstřikovač. Tak už nevim jak může stát podle HUmla tryska 7258,- když jí nevedou.Huml píše:trysky stojí 7258,-
VW BORA 1,9 TDI PD, 96 kW
chlape - chlape 
firma dieselpower ti preda trysky 4 kusy za 7258,- a s repasom vstriku ta to bude u nich stat 9658,-
http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf

firma dieselpower ti preda trysky 4 kusy za 7258,- a s repasom vstriku ta to bude u nich stat 9658,-
http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
CAHA 125 kW TDI CR