hmmm...ono, rozdiel je v tom, že ladený výfuk na benzínovom motore robí riadny rámus...na naftovom motore ani holá rúra neurobí toľko kriku, preto hovorím, že je zbytočné riešiť nejaké klapky a podobne...
pro markus01 :: taky dobrej nápad za sto bodů...ale bohuzel by to hučelo jako vysavac,hlavne pri sundani nohy z plynu,uz se mi to stalo ze byl prasklej, ale jako sem rád za kazdej nápad
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba
maxking píše:hmmm...ono, rozdiel je v tom, že ladený výfuk na benzínovom motore robí riadny rámus...na naftovom motore ani holá rúra neurobí toľko kriku, preto hovorím, že je zbytočné riešiť nejaké klapky a podobne...
blbost, benzín i diesel dělá podobný hluk. Je potřeba rozlišovat motor bez truba a motor s turbem, u turbomotoru pak na míru hluku má taky vliv velikost turba. Třeba dvoulitr benzín a dvoulitr nafta, oba se stejným typem turbodmychdla a s rourou až dozadu budou dělat podobný rámus
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
nogis píše:Měřený dB třeba jo, ale jinak to přece srovnávat nejde.
A jak jinak chces srovnavat uroven hluku (ktery je tim rusicim faktorem)?
Jinak poznamka uzivatele turbo kamna power je vice, nezli trefna ... ja mam treba jen trubku a diky tomu, ze se hluk v nizkych otackach "rozmelni" pres dva vyfukovy rotory tak je moje auto tiche i bez tlumice nebo rezonatoru. Samozrejme ve chvili, kdy to jede jen na velke turbo, pak je hluk srovnatelny se "singleturbovou" aplikaci.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jinak to měřit samozřejmě nechci, ale přijde mi na hlavu srovnávat to co vydává benzín a ten humus, co leze z děravýho nafťáku. Jedno se poslouchá moc pěkně, druhý se zrovna moc nedá.