passat B5 ... AFN - AUTOMAT + Race 520 ...

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

Pierburg je podstatne drahsia ako BOSCH, tazsie sa zhana. Nebude ti pasovat konektor.
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

Pierburga si zabezpečim funglovku za velmi priaznivu cenu .... ten kto mi to odporučal vravel že nie je problem ak chcem .... sam si ju menil do octavie ALH a konektor bol ten isty a nemôže si ju vynachvaliť .... tak som teda chcel vediet ci su mozne tieto veci ze to je tak ako mi to ukazoval a vravel ...
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ak si myslis ze s pierburg MAF spravis dieru do sveta, tak si naomyle. Tato cesta nevedie k navyseniu vykonu.
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

nejde o vykon ale o lepsie využite .... rozpätie otačok pri ktorych motor ťahá je väčšie ........ začnem s tými koncovkami ak to je take ako vravis aj pri seriovom softe ( zatial so seriovym softom )
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Mozes si prist vyskusat 8)
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

TDI tech píše:Mozes si prist vyskusat 8)
Tak to dakedy s Jurajom dojdeme ;)
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

Ináč niečo si spomínal že sa upravuje aj SW RJ prevodovky ... :o to som ani nevedel ,,,, a otom že ked k tým triskam dam upraviť aj SW neveš nič ? ... že vraj mi to nebude radiť dobre :/ .... na prevodovku sa spolieha - vyborny stav , bola menena vo VW v NDR a ma nabehane tak kolo 30 tis. km , tak dufam ze to tam neodflakli + ja som 3 mesiace dozadu zhanal RJ k prevodovke tak som musel kupiť fungl novu lebo pouzita nikde nebola :/
Hampi
Sběrač informací

Příspěvek od Hampi »

U automata sa pri zvyseni vykonu robi aj uprava SW prevodovky...
Audi A4 B5 2.5 TDI
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Hampi píše:U automata sa pri zvyseni vykonu robi aj uprava SW prevodovky...
u 1,9 ne , delam jen u 2,5tdi v6 , u novejsich aut /edc16,17/ se to resi uz pouze v mot.jednotce ;)
Drag Power
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“