passat B5 ... AFN - AUTOMAT + Race 520 ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pierburga si zabezpečim funglovku za velmi priaznivu cenu .... ten kto mi to odporučal vravel že nie je problem ak chcem .... sam si ju menil do octavie ALH a konektor bol ten isty a nemôže si ju vynachvaliť .... tak som teda chcel vediet ci su mozne tieto veci ze to je tak ako mi to ukazoval a vravel ...
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
nejde o vykon ale o lepsie využite .... rozpätie otačok pri ktorych motor ťahá je väčšie ........ začnem s tými koncovkami ak to je take ako vravis aj pri seriovom softe ( zatial so seriovym softom )
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
Tak to dakedy s Jurajom dojdemeTDI tech píše:Mozes si prist vyskusat
Ináč niečo si spomínal že sa upravuje aj SW RJ prevodovky ...
to som ani nevedel ,,,, a otom že ked k tým triskam dam upraviť aj SW neveš nič ? ... že vraj mi to nebude radiť dobre :/ .... na prevodovku sa spolieha - vyborny stav , bola menena vo VW v NDR a ma nabehane tak kolo 30 tis. km , tak dufam ze to tam neodflakli + ja som 3 mesiace dozadu zhanal RJ k prevodovke tak som musel kupiť fungl novu lebo pouzita nikde nebola :/
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: