ABS+EDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
akurat troska nieco ine, min. vyrobca jednotiek, ale to sa pisalo na predchadzajucej stranke keby si cital....a pokial si narazal na tomitdi tak on ma Octu >2000, a ty pocitam ze <2000...Super píše:a co Passat je nieco viac ?
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

ja som daval do GIII ABS /EDS s Octy I , ktora ma aj CAN.
prepinoval som a nakodoval a facha dodnes
. can ho po nakodovani netrapi. tusim to u mna hovorilo prve cislo kodovania.
inak ASR ci ESP uz vyzadaju iny hlavny brzdovy valec. kdez to ABS ci ABS/EDS nie.
ako ti pisu , nahod to, prepinuj, zapoj podla schemy , to znamena aj od budikov, nakoduj a jazdi
prepinoval som a nakodoval a facha dodnes

inak ASR ci ESP uz vyzadaju iny hlavny brzdovy valec. kdez to ABS ci ABS/EDS nie.
ako ti pisu , nahod to, prepinuj, zapoj podla schemy , to znamena aj od budikov, nakoduj a jazdi

GIV var asz 4mot upraveny
ale tu je stale rec o Passate a nie o Octe/Golf a podobnejordee_23 píše:ja som daval do GIII ABS /EDS s Octy I , ktora ma aj CAN.
prepinoval som a nakodoval a facha dodnes. can ho po nakodovani netrapi. tusim to u mna hovorilo prve cislo kodovania.

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

ak to bude podla tej schemy tak ano, tie kable su krutene po paroch vzdy cierny+farba tj. zeleny alebo hnedy vzdy urcuje rovnaky snimac ci uz je to ABS,EDS,ASR...to je jedno.. a VAG ti povie ci je to ok alebo nie