V lednu to bude rok co to používám a zatím bez problému. Klíč vystřeluju několikrát denně. Je ale pravda, že na originál to nemá. Navíc mi zámečník odmítl vyfrézovat ty planžety co k tomu dodávají - jsou o 2 desetiny menší. Dal mi originál a ten jsem musel trošku dobrousit v místě kloubu.
flubber píše:V lednu to bude rok co to používám a zatím bez problému. Klíč vystřeluju několikrát denně. Je ale pravda, že na originál to nemá. Navíc mi zámečník odmítl vyfrézovat ty planžety co k tomu dodávají - jsou o 2 desetiny menší. Dal mi originál a ten jsem musel trošku dobrousit v místě kloubu.
jo jenže já to potřebuji na firemku a to musí fungovat na pořád a bez problémů jinak mě sežerou.
Dokáže někdo dodat tu jednotku co potřebuji.
Vážený pane TDI tech. Společnost raksocz na Slovensko nezasílá, tudíž jste měl na mysli pravděpodobně podobný produkt, který se sem neficiálně tahá z Polska. Je velmi podobný, kvalita však je někde jinde.
zdenek.h.k píše:Vážený pane TDI tech. Společnost raksocz na Slovensko nezasílá, tudíž jste měl na mysli pravděpodobně podobný produkt, který se sem neficiálně tahá z Polska. Je velmi podobný, kvalita však je někde jinde.
takže co prodává rakso.cz je dobrá kvalita a nemusím se bát s případnými problémy děkuji za odpověď Roman
zdenek.h.k píše:Vážený pane TDI tech. Společnost raksocz na Slovensko nezasílá, tudíž jste měl na mysli pravděpodobně podobný produkt, který se sem neficiálně tahá z Polska. Je velmi podobný, kvalita však je někde jinde.
Chcete mi nahovorit ze vy za taku istu cenu dodavate inu kvalitu ako ostatny predajcovia ktory predavaju podobny resp. totzny produkt? Vsetko je china. Pacilo sa mi to a zopar som ich namontoval, ale zo spomenuteho dovodu som teto central prestal montovat. A pokial je moznost (hoci niekolko nasobne drahsia a pracnejsia) si dorobit origo VAG dialku tak jednoznacne by som ju vyuzil. Clovek si to namontuje raz a ma klud. V pripade poruchy su sirsie moznosti diagnostiky a opravi.