OC I dálka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

flubber
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od flubber »

V lednu to bude rok co to používám a zatím bez problému. Klíč vystřeluju několikrát denně. Je ale pravda, že na originál to nemá. Navíc mi zámečník odmítl vyfrézovat ty planžety co k tomu dodávají - jsou o 2 desetiny menší. Dal mi originál a ten jsem musel trošku dobrousit v místě kloubu.
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

flubber píše:V lednu to bude rok co to používám a zatím bez problému. Klíč vystřeluju několikrát denně. Je ale pravda, že na originál to nemá. Navíc mi zámečník odmítl vyfrézovat ty planžety co k tomu dodávají - jsou o 2 desetiny menší. Dal mi originál a ten jsem musel trošku dobrousit v místě kloubu.
jo jenže já to potřebuji na firemku a to musí fungovat na pořád a bez problémů jinak mě sežerou.
Dokáže někdo dodat tu jednotku co potřebuji.
zdenek.h.k
Přispěvovatel

Příspěvek od zdenek.h.k »

Vážený pane TDI tech. Společnost raksocz na Slovensko nezasílá, tudíž jste měl na mysli pravděpodobně podobný produkt, který se sem neficiálně tahá z Polska. Je velmi podobný, kvalita však je někde jinde.
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

zdenek.h.k píše:Vážený pane TDI tech. Společnost raksocz na Slovensko nezasílá, tudíž jste měl na mysli pravděpodobně podobný produkt, který se sem neficiálně tahá z Polska. Je velmi podobný, kvalita však je někde jinde.
takže co prodává rakso.cz je dobrá kvalita a nemusím se bát s případnými problémy děkuji za odpověď Roman
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

zdenek.h.k píše:Vážený pane TDI tech. Společnost raksocz na Slovensko nezasílá, tudíž jste měl na mysli pravděpodobně podobný produkt, který se sem neficiálně tahá z Polska. Je velmi podobný, kvalita však je někde jinde.
Chcete mi nahovorit ze vy za taku istu cenu dodavate inu kvalitu ako ostatny predajcovia ktory predavaju podobny resp. totzny produkt? Vsetko je china. Pacilo sa mi to a zopar som ich namontoval, ale zo spomenuteho dovodu som teto central prestal montovat. A pokial je moznost (hoci niekolko nasobne drahsia a pracnejsia) si dorobit origo VAG dialku tak jednoznacne by som ju vyuzil. Clovek si to namontuje raz a ma klud. V pripade poruchy su sirsie moznosti diagnostiky a opravi.
ojkos
Přispěvovatel

Příspěvek od ojkos »

Zdravím, mám octavia I combi rv. 99 centrál má, ale chtěl bych dálku(vystřelovací klíč). zjistil by me nekdo podle vin co musím doplnit? :-)
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

ojkos píše:Zdravím, mám octavia I combi rv. 99 centrál má, ale chtěl bych dálku(vystřelovací klíč). zjistil by me nekdo podle vin co musím doplnit? :-)
lepší je to vidět
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

vyměnit komfortku a klíče nejlépe vystřelováky... vše mám pokud máš zájem..
ojkos
Přispěvovatel

Příspěvek od ojkos »

zx6ninja píše:vyměnit komfortku a klíče nejlépe vystřelováky... vše mám pokud máš zájem..
mas sz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“