PRODÁNO

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

edas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od edas »

Elegance měla ve standardu AC klima. Climatronic pouze za příplatek. (Verze pro ČR)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

TDI tech píše:ee, elegance bez climatroniku nieje.
ale je
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Měl jsem eleganci s AC i 2x ambiente s klimatronikem. Vždy jen dovoz a v DE to nabízeli v různých kombinacích. Ted mám jednu eleganci solutionII která má maxidot,el sedačky, kožený volant a řadičku a neměla zámek kastlíku spolujezdce.

Myslím že by se toto auto mělo rychle prodat, protože vypadá opravdu pěkně. Za stejnou cenu se nabízí i v daleko horším stavu. Mě se nelíbí jen typ TZ které je dost ošklivé.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

"Neuvěřím, dokud sám nespatřím rány po hřebech na jeho rukou a nohou a nedotknu se rány v jeho boku" , pravil učedník Tomáš, něvěřící v Kristovo vzkříšení...... takže pro všechny "něvěřící Tomáše" (rofl) Octavia Elegance s AC climou.
viz. štítky z kufru a servisní knížky:Obrázek
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Tak to vidim prvy krat. No zase som o nieco mudrejsi. Takze sa ospravdlnujem ;)
Steve
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

auto

Příspěvek od Steve »

Morfeus píše:A teď slovo do pranice :) Na štítcích je Elegance, štítky nikdy měněny nebyly (jsem druhý majitel, první majitel je ze sousední vesnice - známe se, auto znám od novoty). Koupeno bylo v ČR, konkrétně Škoda Auto Podbabská. Přesto nemá climatronic.
Vše bylo podle toho co kdo chtel za vybavu, podle toho jsi to dostal za připlatek, v zakladu je AC ;) to je to same jako Passaty B5 se 66kw se do čech nedodavali, jen pro Nemecko ;)
jinak me se spiš nezda ten airbeg a kastlik před spolujezdcem , jseš si jistej že to nebylo bourany ;) ten kastlik je vic dopředu a nesedi, což je vždycky když je to po vystřeleni bagu a vymeně palubky ;) samozřejme to byt bourany nemuselo ale tohle se me nezda ;)
Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

TDI tech: Nemusíš se omlouvat, i já jsem začal zmatkovat, co mám vlastně za verzi :) Také se mám pořád co učit.
Steve: Ano, jsem si jistý - první majitel byl z vedlejší vesnice, takže auto znám od "novoty". Možná to bude způsobené tím, že jsem měl vyndanou servisku a dokumentaci od auta a pak mi nešly dvířka zavřít, je to tam všechno nějak moc natěsno :) Další možnost je, že jsem někde udělal chybu já, protože jsem měl v létě kastlík z auta venku z důvodu dezinfekce klimatizace.
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

Octa prodána, prosím smazat téma ;)
gabo00000
Aktivista

Příspěvek od gabo00000 »

ked nevadi ja by sommal otazku ohladom radia, je to tam problem narvat? ci ta to MP3? alebo v com je to radio lepsie?
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“