PRODÁNO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Měl jsem eleganci s AC i 2x ambiente s klimatronikem. Vždy jen dovoz a v DE to nabízeli v různých kombinacích. Ted mám jednu eleganci solutionII která má maxidot,el sedačky, kožený volant a řadičku a neměla zámek kastlíku spolujezdce.
Myslím že by se toto auto mělo rychle prodat, protože vypadá opravdu pěkně. Za stejnou cenu se nabízí i v daleko horším stavu. Mě se nelíbí jen typ TZ které je dost ošklivé.
Myslím že by se toto auto mělo rychle prodat, protože vypadá opravdu pěkně. Za stejnou cenu se nabízí i v daleko horším stavu. Mě se nelíbí jen typ TZ které je dost ošklivé.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
auto
Vše bylo podle toho co kdo chtel za vybavu, podle toho jsi to dostal za připlatek, v zakladu je ACMorfeus píše:A teď slovo do praniceNa štítcích je Elegance, štítky nikdy měněny nebyly (jsem druhý majitel, první majitel je ze sousední vesnice - známe se, auto znám od novoty). Koupeno bylo v ČR, konkrétně Škoda Auto Podbabská. Přesto nemá climatronic.

jinak me se spiš nezda ten airbeg a kastlik před spolujezdcem , jseš si jistej že to nebylo bourany

Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
TDI tech: Nemusíš se omlouvat, i já jsem začal zmatkovat, co mám vlastně za verzi
Také se mám pořád co učit.
Steve: Ano, jsem si jistý - první majitel byl z vedlejší vesnice, takže auto znám od "novoty". Možná to bude způsobené tím, že jsem měl vyndanou servisku a dokumentaci od auta a pak mi nešly dvířka zavřít, je to tam všechno nějak moc natěsno
Další možnost je, že jsem někde udělal chybu já, protože jsem měl v létě kastlík z auta venku z důvodu dezinfekce klimatizace.

Steve: Ano, jsem si jistý - první majitel byl z vedlejší vesnice, takže auto znám od "novoty". Možná to bude způsobené tím, že jsem měl vyndanou servisku a dokumentaci od auta a pak mi nešly dvířka zavřít, je to tam všechno nějak moc natěsno

ked nevadi ja by sommal otazku ohladom radia, je to tam problem narvat? ci ta to MP3? alebo v com je to radio lepsie?
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK