neskutočný rachot
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
- marena tdi
- Aktivista
-
- Aktivista
morose já si udělal měřák ampermetr na 25O A po debatě s origošem,morose píše:je dobry je vyndat a zkusit na vterinku připojit na 12V. Jestli se ohreji stejne, pak mas jistotu. Odpor je nízký, nebezpečí chyby měření při zkratu/přechoďáku je velké
ze zátěžáku na akumulátory, přečtu si na auto kelly kolik žere svíčka třeba 11A a měření probíhá zapneš klíček naskočí 6O A a po chvilce spadne na 4O A
v příštím roce si vyrobím upínací lištu na čyři žhaviče kterou napíchnu přímo na kostru motoru a drát žhavení+ myslím že to bude nejpřesnější test žhavičů oko vidí a vyhnu se do budoucna problému odpálit rychložhavku miloš

Srává se mi to občas taky, zblbne se něco v systému řízení, kamarád říkal, že se motor může točit obráceně. Nejvíc se to stává, když motor vypnu a hned zapnu ale starrtér zapnu jen na ťuk - motor prý chytne obrácený chod
Pokud ale po nastartování to jde zas normálně, nic se neděje, hlavně se to nesmí nechat běžet nebo zkoušet prošlápnout plyn. Jestli teda píšem o stejné věci.

Pokud ale po nastartování to jde zas normálně, nic se neděje, hlavně se to nesmí nechat běžet nebo zkoušet prošlápnout plyn. Jestli teda píšem o stejné věci.
G3 Variant synchro
-
- Přispěvovatel
Problem je jinde.. tohle delá když rychle pustiš kliček ještě než motor chytne dela to volna dvojhmota rozklepe se taky na to ma velkej vliv modul tzv. teply start. u aut co ho maj jseu si tohodle všiml když nechaš prostě ten starter chvilku dyl otočit tak se to nestane 

VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
-
- Přispěvovatel
No, já teď shodou okolností dělám Mareu 1,9 TD/100/ a pán mi zavolal, že pořád mění baterky a nestartuje..Tak jsem to zkusil a hrozný rachot a motor stál..Povídám to rachotí převodovka ve startéru...Pak jsem jej chtěl vyndat a držel na jednom šroubu,vyvalený ven, druhý šroub chyběl a třetí se přetrhl v půli a zbytek zůstal v převodovce a budu jej odvrtávat...Nevím jaký bude věnec, ale je mi divné , že se majitel zapřísáhá, že to při startu žádné zvuky nevydávalo, až to ráno, co chtěl odjet...Říkám si, že se mohli povolit šrouby, ale že se přetrhl ocelový šroub /není ani ohnutý/ to mě zarazilo... 

nepropadat panice...