slovacek.milos píše:já to vidím jako totální´hovadinu
but máš kojo těch je málo nebo
TRW nic kombinovat nejde jedná se o jiný typ řízení
je to jako bys chtěl pojebat slona mravencem
Nevím co na tom nechápeš.Ja nechci kombinovat KOYO s TRW chci měnit komplet proto se ptám jestli když dám čerpadlo i hřeben KOYO do aute ve kterým bylo TRW jestli musím měnit i kroužek volantu anebo je stejnej anebo co musím ještě vyměnit.
Takže by snad mělo stačit dát komplet hřeben se snímačem i čerpadlo KOYO z jednoho auta
)
a elektrárnu upravíš jak máš tam jinak piny
Proto jsem založil tohle vlákno.
Víš jak je přepinovat?
Piny su rozdielne len na snimačoch TRW/KOYO ostatne su rovnake. Ked daš komplet KOYO (čerpadlo+senzor z riadenim) do vozidla kde bolo TRW tak to bude šlapať.
Proto jsem založil tohle vlákno.
Víš jak je přepinovat?
Piny su rozdielne len na snimačoch TRW/KOYO ostatne su rovnake. Ked daš komplet KOYO (čerpadlo+senzor z riadenim) do vozidla kde bolo TRW tak to bude šlapať.
uvidíš sám
je kolem toho hodně nevjasněných otázek, někdo píše že se podíváš žepředu a poznáš jestli je to kojo nebo trw, já tam čuměl lupou a je tam jen papír s čárovým kodem
a prodejci ti se prají kolika pinový je hlavní konektor, ten je jiný, a bude problém kojo připojit
Takže TRW hřeben i TRW čerpadlo jsem z auta vyndal a namontoval jsem KOYO hřeben i KOYO čerpadlo.Nemusel jsem nic přepinovávat konektory jsem měl na TRW i KOYO stejný a vše funguje jak má.
ROBIG píše:Takže TRW hřeben i TRW čerpadlo jsem z auta vyndal a namontoval jsem KOYO hřeben i KOYO čerpadlo.Nemusel jsem nic přepinovávat konektory jsem měl na TRW i KOYO stejný a vše funguje jak má.
stačí jen přepíjet ten prostřední velký konektor jestli to dobře chápu jo?
ROBIG píše:Takže TRW hřeben i TRW čerpadlo jsem z auta vyndal a namontoval jsem KOYO hřeben i KOYO čerpadlo.Nemusel jsem nic přepinovávat konektory jsem měl na TRW i KOYO stejný a vše funguje jak má.
stačí jen přepíjet ten prostřední velký konektor jestli to dobře chápu jo?
S kabeláží jsem nedělal vůbec nic.Jak jsem je odpojil z TRW tak jsem je připojil na KOYO
nejsi první případ třeba se mrkni zámky na koktávku a vysoké ceny na fábku a ono je to stejný,
a podle tebe to pasuje kojo trw podle prodejcp NG je to nesmysl jako u těch zámů a to máš u těch zámkú 75O kokta a 3OOO fábka má to jinéí čásle ole je to stejný
jinak robik dík mě to pomohlo a i těm ostatním miloš