Na dovolenou do Polska,vaše auto už tam je...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

calibrator
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od calibrator »

ten napad s dodatočnym odpalenim airbagu sa mi pači.. len myslim že by to toho zlodeja asi zabilo.. zaujimalo by ma že či by to potom policia vyšetrovala že prečo airbag vyletel, alebo by si len proste povedali že nešikovny zlodej..
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

určitě by to snaživě vyšetřovali a majitele by pak zavřeli (LOL) . ale když ti auto ukradou tak to je nezajímá
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

to je to Polsko tak nebezpečný :o :? a já myslel že se jen modlej ...
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

A6TDI píše:to je to Polsko tak nebezpečný :o :? a já myslel že se jen modlej ...
Jo, že se jen modlej a jezdijou jak totální hovada... Větší kretény než řidiče s polskými SPZ na silnici málo kdy potkám a jelikože jezdím velmi často Pohořelice-Znojmo, kde to je v noci jedna velká pšonská dálnice (nevím, kam všeci jezdijou, asi na lyže do Rakouska), tak se nestačím divit, že plná čára není zeď a dvojitá plná taky ne, že 150 na okreskách normál rychlost, o předjíždění v nepřehledných horizontech a s auty v protisměru ani nemluvě........ A ještě sou největší machři a mistři světa, když se s něma člověk někde potká (ať už v německu v autobazaru nebo v česku v restauraci), prostě pakáž :x ....
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Vici píše:určitě by to snaživě vyšetřovali a majitele by pak zavřeli (LOL) . ale když ti auto ukradou tak to je nezajímá
Nezavřeli, majitel by samozřejmě nic nevěděl... to tak již koupil, ne? 8)
A6TDI píše:to je to Polsko tak nebezpečný :o :? a já myslel že se jen modlej ...
No oni jsou i s tím modlením "divní", vem si jací jsou to dnes ortodoxní katolíci a přitom to předtím byli jedni z nejurputnějších pohanů :)
GIV Variant TDi ???kW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

von to ten Adolf s nima myslel dobře (noteeth)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Souhlasím s nazory ostatních přispěvovatelů..... Poláci jsou opravdu zlodějský hovada a za hranicema nás hází společně do jednoho pytle.... A to mě dost vytáčí....
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

josef10 píše:Souhlasím s nazory ostatních přispěvovatelů..... Poláci jsou opravdu zlodějský hovada a za hranicema nás hází společně do jednoho pytle.... A to mě dost vytáčí....
obávám se, že celkově nejsme zas až tak vzdálení polákům. bohužel

jinak kdybych byl pobožnej, taky bych jezdil jak prase. když bych někomu něco provedl, tak stačí zaběhnout do kaple, vyzpovídat se z toho a jsem čistej jak padlej sníh.
ZOkYN
Přispěvovatel

Příspěvek od ZOkYN »

Vici píše: a ta nemalá výplata přeci přijde tak jako tak každý měsíc.
Vůbec nevíš o čem mluvíš. Ta výplata mi tak jako tak chodí každý měsíc,ale pracuji pouze do výše svého platu, který je opravdu na Prahu mizerný. A nemám pocit, že bych obyčejný lidi buzeroval a se šmejdama nic nedělal. Dělám pouze to, co mi zákon dovoluje... a musíš si uvědomit, že né za vše, co se nám nelíbí, může pouze Policie.
VW Bora 1.9 TDI PD, asz 96 kw + chip
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

ZOkYN píše:
Vůbec nevíš o čem mluvíš. Ta výplata mi tak jako tak chodí každý měsíc,ale pracuji pouze do výše svého platu, který je opravdu na Prahu mizerný. A nemám pocit, že bych obyčejný lidi buzeroval a se šmejdama nic nedělal. Dělám pouze to, co mi zákon dovoluje... a musíš si uvědomit, že né za vše, co se nám nelíbí, může pouze Policie.
Tak tohle fakt miluju (LOL) ... já jsem si naivně myslel, že jsi policajt z přesvědčení (noteeth)... máš málo, no problem, běž dělat někam jinam, kde tvé schopnosti ocení více :o... podobných keců jsem v AČR slyšel také dost...

... ano kvalita legislativy odpovídá kvalitě "našich reprezentantů" v PS, na druhou stranu těch případů "smetených" soudem pro procesní pochybení PČR při zajišťování důkazů apod. je také až až... tito hoši z PČR si opravdu své nemalé prachy nezaslouží (LOL)... a je otázka, zda tyto pochybení nebyly úmyslné = zaplacené... kauzy typu Krejčíř raději nebudu komentovat...

Na zmizení kolika dětí bylo nasazeno tolik policistů jako na Janatkovou?

Kde jsou prachy, tam je PČR a soudy 8)

PČR zdar
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Slavkov- řekl jsi to přesně, když nastoupím k policii, musím vědět, že je to ozdrojená složka, kde musím držet hubu a krok..Za to policajti dostávají velké benefity...jezdí oháklí jak manekýni, mají nová auta, zašívají se, kde mohou a nastupují tam obdobní týpci....Zaráží mne, že třeba drobnou vlastní kriminalitu vůbec neřeší-kupování kradené nafty, podvody na technické, lhaní u soudu.,jízda v opilosti...to jde mimo jejich rozlišovací schopnost...můžou jen držet hubu anebo jak napsal Slavkov, ať jdou do civilu, mě nějaké montérky zbyly, může se živit, tím co umí....Možná by čuměl a stará by ho sfackovala, když by mu měsíčně nepřišly prachy a musel by za sebe platit sociál a zdravotní../možná ani neví, co to je../A přišel by o svoje drobné úplatky třeba v Praze.trafika cigára zadarmo, kurvy-vyhulení zdarma, atd, atd, Pár jich znám a maji jedno společné..stojí charakterově za hovno.../Vyjímkám se omlouvám/
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ZOkYN píše:
zokyn ale je to stádo idiotů :? co, orgnizace bez minulosti i budoucnosti, jen vás jebou, pořád vyhazujou na nabírají nové a nejvetší tupec do dotáhne vždy nejdál, http://www.youtube.com/watch?v=x6I6vYie_vI, a tupec umí jen jebat
;) miloš
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

policie hlavne ani nechce aby tam chodili rozumni, myslici lidi. Pro ne je lepsi omezenej hlupak, kterej dela co se mu rekne viz. MP ktera se svama nebavi a kdyz mate k necemu namitku, rekne..takovej je zakon a nazdar.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
martl
Přispěvovatel

Příspěvek od martl »

Pánové,děkuji ze vaše názory.Já osobně proti Polákum nic nemám,potkal jsem pár arogatních magorů a taky pár snad normálních.No ostatně jako lidi jiných národností.Polsko jsem uved proto,že v Auto-Bildu psali článek že se v Polsku prodává krabička za 7tis. Eur ,pomocí který se dá odjed s každym autem.Tedy po překonání mechanickýho zabezpečení.
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

jericho-3 píše:Slavkov- řekl jsi to přesně, když nastoupím k policii, musím vědět, že je to ozdrojená složka, kde musím držet hubu a krok..Za to policajti dostávají velké benefity...jezdí oháklí jak manekýni, mají nová auta, zašívají se, kde mohou a nastupují tam obdobní týpci....Zaráží mne, že třeba drobnou vlastní kriminalitu vůbec neřeší-kupování kradené nafty, podvody na technické, lhaní u soudu.,jízda v opilosti...to jde mimo jejich rozlišovací schopnost...můžou jen držet hubu anebo jak napsal Slavkov, ať jdou do civilu, mě nějaké montérky zbyly, může se živit, tím co umí....Možná by čuměl a stará by ho sfackovala, když by mu měsíčně nepřišly prachy a musel by za sebe platit sociál a zdravotní../možná ani neví, co to je../A přišel by o svoje drobné úplatky třeba v Praze.trafika cigára zadarmo, kurvy-vyhulení zdarma, atd, atd, Pár jich znám a maji jedno společné..stojí charakterově za hovno.../Vyjímkám se omlouvám/

velké benefity? myslíš tím neplacené svátky (naopak ty ještě musíš nadělat), neplacené víkendy, noční...nemožnost si přivydělávat a podnikat...stávkovat...nucená dovolená..žádné volné víkendy...šichty do balíčku 150...atd atd

oháklí jak manekýni?...myslíš plastové košile? plastové ponožky? satelit na hlavě v 35°C?

zašívají se kde mohou? myslíš s tím GPS pod prdelí?

drobné úplatky?...cigára zadarmo? vyhulení zadarmo - od manželky je to snad v pořádku ne? (noteeth) ...kde se to rozdává? :o

Ještě mi tu chybí hláška, že máme nejvíc policajtů na občana v Evropě...že jsme policejní stát (LOL)

Nemíním tu brečet (i když to vlastně tak trochu dělám), nejsem Langerův nábor a práci dělám z přesvědčení...i když je pravda, že něco do huby potřebuju a nájem se mi ze suchýho z nosu nezaplatí. Jen nechápu urážky a navážení lidí, když nejsou zasvěcený...jestli je to výlev za křivdu v podobě pokutovýho bločku, tak budíš, jsme represivní složka...já zas nemusím zubaře (noteeth). Jesti je to tak LUKRATIVNÍ práce, tak si jí každej může vyzkoušet (volných míst bude určitě brzy dost). Jen než náš začnete házet do jednoho pytle a vítězoslavně hlásat, jak nás nepotřebujete, tak trochu přemýšlejte.....anarchii tu doufám nikdo nechceme a že vám někdo z lidí na ulici v nesnázích pomůže, je v dnešní lhostejné době spíš špatnej žert....je to překvapení, ale v řadách PČR jsou i dobří, ale chápu že je snazší je všechno zaškatulkovat.

Ono je to lehký, noviny jsou plný "přešlapů" u PCR, to je totiž mediálně zajímavé...a scestný stejně jako průměrný plat policisty a dobře to odvádí od tak drobných kauz jako "Drobil...Vondra" atd....ale jelikož jsme národ ovcí, tak nám to všem vlastně vyhovuje ;)

Ale každý má právo na svůj názor, tak doufám že jsem nikoho svým nepohoršil.....jinak až uvidíte policajta, jak se v pauze mezi cigárkem zadarmo a vyhulením od kurvy zdarma, tahá se špinavým bezdomovcem....s následnou rehabilitací za kontakt s osobou s otevřenou tuberkuózou plic (taky zdarma, tedy po zaplacení poplatku 90,-Kč na pohotovosti)...a je vysmátej z výplaty 14.500,-(vím, ten průměrný plat dotáhne těmi drobnými úplatky) čistýho, tak tolik nezáviďte (crazy)

Jinak sorry za delší OT (offtopic)
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“