VW Passat 2.0TDI PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A ještě mám otázku...jak funguje u těch passatu to nezávislé topení webasto? Nemá to totiž žádnou dálku,jak to já třeba znám u starších vozů. To se nějak automaticky samo zapne při určité venkovní teplotě nebo jen když je auto nastartované či jak? Díky za odpověď 
Seat Leon 1.9 TDI 81Kw AHF
Passat 2.0 TDI PD 103Kw BKP
Seat Leon Top Sport 1.9TDI 110kw ARL
No právě to mě zarazilo,když mi majitel řekl,že to nemá dálku,že to funguje když je nastartovaný motor. Proto mě to zarazilo. Ale je to možnžý,že se to dá ovládat přes palubní počítač. Musím to pak omrknout.RomanF píše:Ono existuje webasto bez "dálky"?
Jestli nemysli jen el. prihrev ve ventilaci a rika tomu webastoPavel7 píše:No právě to mě zarazilo,když mi majitel řekl,že to nemá dálku,že to funguje když je nastartovaný motor. Proto mě to zarazilo. Ale je to možnžý,že se to dá ovládat přes palubní počítač. Musím to pak omrknout.RomanF píše:Ono existuje webasto bez "dálky"?
Tak to bych se asi neptal kdyby to bylo co říkáš. Je i štítek webastomarhan píše:Jestli nemysli jen el. prihrev ve ventilaci a rika tomu webastoPavel7 píše:No právě to mě zarazilo,když mi majitel řekl,že to nemá dálku,že to funguje když je nastartovaný motor. Proto mě to zarazilo. Ale je to možnžý,že se to dá ovládat přes palubní počítač. Musím to pak omrknout.RomanF píše:Ono existuje webasto bez "dálky"?
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Na BKP je svolávací akce u VW,výměna vstřikovačů Siemens + lišta vše zdarma,tak co tu pořád řešíte kupování vstřiků,když je můžete mít zdarma.
Jinak přestavbu yvažovaků na ozubená kola umím za 11tKč.
Jinak přestavbu yvažovaků na ozubená kola umím za 11tKč.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz