Felicie přebijí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
slabá baterka v čínským multimetru a je to jasný. 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
no a pak o nic nejde , za pír kaček doupíš další, já mám fakt tři pokud naměřím nesmysl změřím všema, prověřila je i vrtule a přežili,Petráš píše:Taky je používám dost často,hlavně venku. Pokud ho položíš na žhavej výfuk nebo na něj šlápneš, o nic nejdeslovacek.milos píše:takto já mám tři měřáky jenom čínu, měří dobře a lžou jen když jim dochází baterkyjednou mě ho sežral ventilátor na chladiči
přístoje se můžou mejlit,
a když jsme u těch přítrojů hledám dlouhodobě takové udělátko vypadá jako tyčka 15 cm, na konci je háček,
tím háčkem hytneš kabel, z boku vyjede jehlička , propíchne izolaci a měříš díky miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
v univeru jsem se ptal tak tři roky něvěděl o co kráčí, mám z tí firmy hodně věcí, a co unimax neuměl bys to najítPetráš píše:Mám to od UNIVERU ale cenu jsem raději zapoměl
já třeba nevím jak to hledat, našel jsem si takové napichovače ale to je na kokot, jak je kosa izolace je ´tvrdá trefit se do středu nemožné pak se trefím akorát do vlastního prstu