žhavičky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

picus16
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od picus16 »

Jsem z bagrem vobjezdil všechny pneuservisy a nakonec až autogen jak to bylo přemazaný
picus jako Píčus
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Biimbo- ty kluku, nedělej si prdel s odpouštěním :D
Mám to snažší, synovec dělal v kotelně, tak mi přinesl pikslu grafitu...Ale i kdyby to byla g3 a mázl se jen kousek /špička/, nic se přeci nemůže stát...Viděl někdo upadlé kolo u osobáku z důvodu namazání..já teda ne, protože disky začnou klepat a člověk se zděsí a zastaví..Ale stává se často u elektronů, že jsou povolené a kámoš mě volal, že má nějaké kuláky v háji, že se mu auto mele, hlavně na kostkách..Tak jsem tam přišel a auto projel /nic neklepalo/a pak koukám, zadní kola jako u Peugeota a tak jsem auto zvedl heverem/elektrony/ a kola drželi 2 volné šrouby, ty zbylé 2 byly vytržené...Ale klucí to utahovali pákou... :)
nepropadat panice...
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

U nás doma bylo vždycky zvykem mazat šrouby vazelínou a nikdy se nic nestalo ;) Kámoš nemazal nikdy nic a pak jel jednou do Prahy a jeho výraz údivu "Kurva drát, proč se tady kutálí to kolo? Jakýmu debilovi upadlo?" a potom jeho ještě větší výraz údivu, když zjistil, že je jeho, je nezapomenutelnej :D
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“