Zkušenost s pneu WESTLAKE - Prosím rada

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Golf-GT
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Golf-GT »

Alkantpan píše:Svagr je ma na volvu, nestezuje si, za ty penize. Prekvapilo me ale to, ze v rozmeru 195/60/R15 maji max tlak 280 kPa, coz mi prijde dost malo, kdyz je doporuceni vyrobce foukat zadni pneu na 260kPa. Minimalni rezerva a to se mi nelibi. Evropske pneu maji max tlak pres 300kPa
a jak jezdí? dnes jsem spravoval protektor na kostře barum z roku 1992, guma uplně na odpis, stejřelá, rozdrbaná, běhoun se místy odlepoval, ráfek běžel pěkně, ale guma mlátila jak blázen a ženská si ty gumy chválila (LOL)

co chceš, kostra ošulená, plátna žádný tudíž ji nemůžeš tak nafouknout nebo zatížit
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
Alkantpan
Přispěvovatel

Příspěvek od Alkantpan »

No reknu to takhle, mi rika, ze jezdim jak duchodce, kdyz mezi vesnicema jedim 80-100 :)
Jezdi vcelku svizne a nestezuje si. Samozrejme cena roli sehrala. Na suchu problem neni, na mokru tezko rict, to jezdi opatrneji, pouziva pri rizeni hlavu. Je ridic kamionu z povolani. Az s nim budu, tak kouknu, kolik vzorku mu za jeden rok pouzivani ubylo.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

Pěkná tečka na závěr (rofl)
Mohlo by to pokračovat stylem "Westlake super, jezdím je 3. sezónu a také už mám rakovinu" blbá sranda :roll:
Ale když ty gumy nebudeš jíst, tak je klidně nazuj :-D Jenže až ti ustřelí na mokru nebo nedobrzdíž, tak ti ty ušetřený prachy přijdou vniveč...
....320cd
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Nejspis to bude jak s temahle cinskyma gumama v testech http://reif.ueuo.com/carauto2009s.htm
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

rehak6co píše:
Pěkná tečka na závěr (rofl)
Mohlo by to pokračovat stylem "Westlake super, jezdím je 3. sezónu a také už mám rakovinu" blbá sranda :roll:
Ale když ty gumy nebudeš jíst, tak je klidně nazuj :-D Jenže až ti ustřelí na mokru nebo nedobrzdíž, tak ti ty ušetřený prachy přijdou vniveč...
někdy se stává co zákazník ušetří za gumy tak nechá za závaží (LOL) někdy není problem dát 130g na kolo, např. u michelinů se dává v průměru okolo 20g když je disk uplně v cajku
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“