nejdou sterace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
je to problem u vsech koncernu WV ked si to vsimnete ze ti sterace nestiraju tak rychlo treba to ihned spravit lebo jak sa zacnu pridirat ramena zacne pretekat cez motorek vetsi prud a pekne sa to zapece treba potom z generalkovat i motorek steracu vpripade Milana je to take tak bude muset rozebrat motorek a skontrolovat uhliky ked to ide len na tu najvyssiu rychlost
Ja myslim, ze by to mohl zkusit bez toho me opravdu ty sterace zatuhly najednou a to pak nemas moznost vysledovat ze se to prdira.Ja to vycistl na mazal a jedou uz pul roku v pohode i bez rozebirani motorkuROMEK píše:je to problem u vsech koncernu WV ked si to vsimnete ze ti sterace nestiraju tak rychlo treba to ihned spravit lebo jak sa zacnu pridirat ramena zacne pretekat cez motorek vetsi prud a pekne sa to zapece treba potom z generalkovat i motorek steracu vpripade Milana je to take tak bude muset rozebrat motorek a skontrolovat uhliky ked to ide len na tu najvyssiu rychlost
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,a nebo se tahla daji koupi novy na oktu stoji asi 850kc12skvarka píše:taky jsem to opravoval tak na 10různých autech a vždy stačilo rozebrat,rozhejbat,pročistit a pořádně namazat hřidelky na táhlech.............................s motůrkem sem nikdy nic nedelal

pri rozhybavani opatrne,nejlepe ohrat - snadno se to da ulomit
Matrix píše:Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.
ANO,NAPROSTO SOUHLASÍM.JE TO VELKÝ NEDOSTATEK OCTÁVIÍ!!!
kdyby jenom oktávii,ale jak tady někdo psal celej koncern...zrovna minulý týden sem měl rozebranej zadní...XENON píše:Matrix píše:Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
- Přispěvovatel
jojojojo.váha píše:kdyby jenom oktávii,ale jak tady někdo psal celej koncern...zrovna minulý týden sem měl rozebranej zadní...XENON píše:Matrix píše:Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.
Loni v létě jsem dělal levý přední přední a teď mě asi čeká zadní... (GIV)
U mna tiez tak a zadok som musel robit tiez. Urvalo tam tu trubku na ostrekovac, nahradil som to Cu trubkou z nejakeho plynoveho kurenarskeho cidla.vlagik píše:Já jsem to jen rozebral, očistil, řádně promazal a už to půl roku funguje naprosto bez problémů....

Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm