Teoreticky by mohl pomoci externi wastegate (funguje to na benzinacich)
Je dulezite si ovsem uvedomit, ze je to kompromisni reseni a nejlepsim resenim by bylo opravdu nove, originalni VB turbo, zvlaste, kdyz je to na pricny motor
Hlavne se mi nechce verit, ze jsou ty trysky na maximum (spis bych veril tomu, ze to nebudou ALka).
Naposledy upravil(a) Forest dne 01 črc 2011, 09:24, celkem upraveno 2 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
subz3ro_tdi píše:@Champion: neries prkotiny typu absolutne cisla z brzdy... priebeh mas velmi pekny, merane to bolo na MAHA pri 27 stupnoch, korekcie vykonu mas minimalne, cize potencial na dokreslenie by tam bol, ak ti ide len o toto Ries vykon pokial sa ti zda ze to chodi zle, nie podla cisiel na brzde
to sa mi PACI CO SI NAPISAL HNED SOM KLUDNEJSI auto chodi pekne
Já mám ATD s podobným výkonem a zatím jezdím , nešetřím to, jezdím sprinty... Jinak např. AJM, které by mělo mít přinejlepším stejně vnitřnosti u jednoho uživatele z konkurenčíního fóra vydrželo krátkodobě 280ps
ja myslim ze s tym vykonom ten motor bude chodit bez problemov. Ja som teraz daval robit GolfV 1,9tdi 77kw/105k clenovi BH MOTOR a bez uprav z neho dostal 174k/345nM... myslim ze pekny narast. Hups,zabudol som , turbo je hybrid... Inak vsetko origo. Ja mam momentalne new motor na Passat 1,9pd 96kw/130k spraveny hybridom a tryskami na 190k/383nM, bez dalsich uprav. Povodny motor odjazdil s tymto vykonom 370.000km, potom klakol.... casté extrémne rýchlosti
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR