Záhada Audi A6 V6 BDG

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

satas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od satas »

VWman píše:Vačky jsou nové , mikde nic neprodřenýho a ani prstence nejsou nijak poškozené, vytáhl jsem z majitele že tam prý byly původně ty plechový , a nyní tam nejsou, na těch plechových se točily prstýnky ale na těchto co tam jsou to již nejde... co se týče EGR tak jsem ho zkusil zaslepit jen tak cvičně plechem a žádná změna :/
Jo takže nekdo předelal rolna V6tku na starý vlečný vahadla?? Tak tomuhle tahu trochu nerozumim.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
VWman
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od VWman »

Presne tak, proto si rikam jestli to nebude celej problem protoze nevim jestli vymenil i hydrostavy, pripadaj mi jako ze vubec nefungujou:-( a po kontrole vsech vahadel to vypada ze se ani poradne nemaze vacka, nektery jsou bez znamky opotrebeni a nektery iz maji drazku a to to auto nema skoro nic najeto od te jeho opravy
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“