nekdy nestartuje-záhada auta.. kdo vyresi tomu se odmenim:-)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

spínací skřínka??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
amater
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od amater »

mmozga píše:
amater píše:
mmozga píše: jo aha..takze to cerpadlem v tvem pripade nebylo ne..?nebo ano..?bylo to tím ventilem jestli tomu rozumím..
:D
tohle mam opravdu rad..clovek ceka,sleduje kdo mu co napise at vim a ty mi hodis smailika
tak bud vis odpoved na mou otazku zda to bylo cerpadlem nebo ventilem nebo nedelej chytreho..
takovy sou nejlepší..
těch je tu nejvíc potřeba
dakujem za uznanie.... :) smajlika som ti hodil preto lebo kolega widle sa ti snazil vysvetlit ze to co popisoval on s tebou nesuvisi.... a ty si to stale nechapal..... a tusim ani nechapes..... ;) tak mi to prislo usmevne, ale urazit som ta nechcel..... :) no a k tvojmu problemu som sa vyssie tusim vyjadril.....
skor nez to nazves zahadou, prejdi zakladne veci.... ako napr. rele 109, palivove vedenia..... a tak podobne..... mozno bude zo zahady blbost
kralikkk
Přispěvovatel

Příspěvek od kralikkk »

zdravim, měl sem podobný problém, koukni se jestli ti problikne žhavení, pokud ani neproblikne tak nenastartuješ, sundej kryt pod volantem a zatlač poklepej rele 109 kdyžtak na něj tlač a zkus otočit klíčkem a uvidíš že žhavení alespoň problikne a pak nastartuješ....

můj problém vyřešen zde:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=90762
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Zkontrolovat ŘJ - vyndat a podívat se jestli tam nenatekla voda - řešil kamarád.
G3 Variant synchro
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“