navigacia MFD

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

hanz - souhlas se všemi body :) ta 26 pin svorkovnice vůbec nemusí být zapojená a DX funguje, jde zadat pin, hraje... a mám pocit že i naviguje (nějak)
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

pin nejde zadat pokud není připojen safe pin!! auto které navi nemělo z výroby ten pin nemá v ISU zapojený.. a budu to psát stále dokola! pokud ovšem navi v autě byla a pin zadat nejde tak je to tak jak píše hanz..
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Proboha, už zase někdo nečte, komentuje a neuvažuje?? Jasně snad pánové píšou, že nejde volícím kolečkem navolit PIN, ne že navigace píše SAFE!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

zx6ninja píše:pin nejde zadat pokud není připojen safe pin!! auto které navi nemělo z výroby ten pin nemá v ISU zapojený.. a budu to psát stále dokola! pokud ovšem navi v autě byla a pin zadat nejde tak je to tak jak píše hanz..
tak to spíš asi platí u auta které nemělo z fabriky origo rádio ne? Safe bude i u jiných orig rádií
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

safe pin má pouze MFD!! symphony, gamma, melody, beta.. nic z toho nemá safe pin!!! a pokud není připojen píše to SAFE pin není připojen!! A HANZI JESTLI TE MUZU VEREJNE POPROSIT NEHRAJ SI TADY NA CHYTRAKA A REDITELE ZEMEKOULE.. NEJSI SAM KTERY TADY TOMU ROZUMI... DEKUJI Jasně jsem napsal které možnosti jsou..
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

aniž bych měl potřebu to nějak zkoumat, tam mi dx šla např. jak v O1 2003 (měla symphony) tak v G4 2002 (tam byla beta tuším) aniž bych řešil nějaké další připojení čehokoliv :) takže buď je tam safe zapojené a nebo to jde i bez něj... omrknu to

ředitel zeměkoule - no to by se asi tím pádem mělo zamyslet více lidí... pamatuju dobu, kdy se taky vyptávali (jinak to ani nejde to víme všichni..) a potřebovali poradit a nyní sami všecko ví a znají... a vysmívají se těm co to nevědí... byť uznávám že někteří tazetelé si to i zaslouží.........
česká fora se vždy časem poserou.. bohužel, díky dobré povaze české :(
Naposledy upravil(a) Vici dne 22 led 2012, 14:16, celkem upraveno 1 x.
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

dodělával jsem možná 50x navi a připojoval se safe pin ve většině případech.. hádat se nebudu, jen píšu co je a není potřeba a jaké jsou možné příčiny problému s vložením PINU
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

zx6ninja píše:safe pin má pouze MFD!! symphony, gamma, melody, beta.. nic z toho nemá safe pin!!! a pokud není připojen píše to SAFE pin není připojen!! A HANZI JESTLI TE MUZU VEREJNE POPROSIT NEHRAJ SI TADY NA CHYTRAKA A REDITELE ZEMEKOULE.. NEJSI SAM KTERY TADY TOMU ROZUMI... DEKUJI Jasně jsem napsal které možnosti jsou..
Pane, rozhodně nejsem sám, kdo tomu rozumí. Klidně přiznám, že v některých věcech jsi na tom klidně i lépe a dál než já. Nicméně řeší se tu navigace MFD a ne rádia.

Jsem zas jednou chtěl poskytnout věcnou a přesnou radu a už se to zase zvrhlo v píč*****y oničem...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
fuzzyi
Přispěvovatel

Příspěvek od fuzzyi »

chtěl bych Tě poprosit jestli by mi někdo nepomohl s rozchozením rádia MFD. V okolí nikoho neznám a moc by mi to pomohlo.

V zapojení jsem nic neměnil, auto jsem koupil s neoriginálním rádiem JVC. Jen jsem rádio vyndal a zapojil nové. Rádio se spustí až po stisku tlačítka ON/OFF.
Naběhne obrazovka se zadáním číselného kodu a dál se nedostanu. Kód mám, ale zadat mi nejde.

Jediné co reaguje je tlačítko ON/OFF.
Poradí někdo prosím.

Díky

Seat Alhambra r.v.2004
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

špatné zapojení konektorů, navíc k navigaci nutné připojit ABS.. bez toho ti to nepůjde...
fuzzyi
Přispěvovatel

Příspěvek od fuzzyi »

chtěl bych Vás poprosit o rychlou radu
v tomhle se absolutně nevyznám

neznáte někdo co znamenají zkratky u konektoru D senzorika?
dfa - signal z abs pravý levý
rfls – zpátečka

14.anténa je myšleno co?

ostatní nevím

je potřeba z toho všechno připojit?
díky moc

Obrázek
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

14 nezapojuj, na 5 a 18 z galu z pinu 1 13 a 26 cany
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

cany zapojovat nemusí, pokud nemá tmc box!
galaher
Přispěvovatel

Příspěvek od galaher »

zdarec nechci zakládat další téma,tak se zeptám zde.. :) umí někdo zjistit kod rádia vw mcd ? mimo servis vw .. :)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

zjistit asi fakt málokdo, ale nastavit nový není problém
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“