Problémy studeného startu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

origoš
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

nechám zvednout dávku, ono to nepomuže
Co jsem dával dělat tak pomohlo. Jinak jsem měl domluvu, když nepomůže, tak vrátit do původního stavu. Záleží na tom, kdo to bude dělat. Samozřejmě musí být vyloučeno padání nafty a podobné nedostatky. I o tom, jak zjistit že problém je v nedostatku paliva se tu psalo.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Mirin4motion
Sběrač informací

Příspěvek od Mirin4motion »

No problém je ten že vstřiky jsou po repasi zkontrolovány a to že mi to nechytá v +5 stupních nebude asi řešení webasto,tlaky jsou taky změřeny jsou OK tak asi bude jiný problém....
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

To že jsou vstřiky OK je OK, ale když z nich nestříká nafta, tak to nechytne, kdyby byly pozlacený.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Mirin4motion
Sběrač informací

Dneska jsem se stim nedostal toi zkusit,tak uvidím jak to štěkne zítra změnil jsem tam start dávku a uvidíme.....
Jirka800
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka800 »

u mě se problém studeného startu vyřešil startérem. celý sem rozdělal promazal, prostříkal sprejem a hlavně spoje kabelů obrousil nový matky a podložky. startování ráno, paráda na drc jako když je motor zahřátej.
Octavia TDI 81KW 1999 AHF
Mirin4motion
Sběrač informací

Tak nepomohlo ani zvednout start.dávku startuje pořád špatně :roll:
Jediné co se mi objevilo na vagu snímač polohy vačkové hříd.-nevěrohodný signál,asi by to mohl být veškerý problém?? :o
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Najmisi - Tvoje řešení má něco do sebe, nač řešit problém a vyhazovat peníze, když stačí auto provozovat v podnebí, na které je nastaveno... :)
Znal jsem chlapa, který jako jediný přijel v minus 20 stupních s Avií do podniku...Ale nebyl línej, ráno nalil do motoru horkou vodu, mezitím zatopil pod vanou, aby zahřál olej, z předsíně přinesl baterie, nastartoval a ještě stačil posnídat než se rozjel...Ostatní lenoši trápili baterie, požadovali nové startéry a všemožně si stěžovali... :D
nepropadat panice...
tiguan2
Přispěvovatel

Příspěvek od tiguan2 »

jericho-3 píše:Najmisi - Tvoje řešení má něco do sebe, nač řešit problém a vyhazovat peníze, když stačí auto provozovat v podnebí, na které je nastaveno... :)
Znal jsem chlapa, který jako jediný přijel v minus 20 stupních s Avií do podniku...Ale nebyl línej, ráno nalil do motoru horkou vodu, mezitím zatopil pod vanou, aby zahřál olej, z předsíně přinesl baterie, nastartoval a ještě stačil posnídat než se rozjel...Ostatní lenoši trápili baterie, požadovali nové startéry a všemožně si stěžovali... :D
To si dělaš prdel v 21stoleti takovýhle praktiky!!!!
Mirin4motion
Sběrač informací

No tak vidím že mi tímto asi nikdo velice neporadí (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

tiguane 2 , ano dělal jsem si prdel.. :)
Už jen pro to, že každá rada je drahá, bylo jich tady dost a když je většina motorů různě upravených, většina mění čerpadla, bloky a koumají co kam pasuje, trysky se mění jako ponožky, honí se koně a u těchhle kříženců jsou potom neustálé problémy..Mám za to, že to kolikrát chce trochu pokory, než se toho hoši pustí..a pak shánějí rady, ale málokdo kápne božskou, zda ten motor je vlastně ten/aspoň podobný/., co vyšel z továrny..Nechci se nikoho dotknout a Mirina 4 motiona už vůbec ne..Tak aspoň trochu humoru.. :)
nepropadat panice...
Mirin4motion
Sběrač informací

No právě motor je orygo,ani načipované nic to není je to uplná serie,věci co jsem měl venku a jsou tam vše tam je jak má být tím myslím vstřiky atd...
uvidím ten snímač co udělá zítra bych ho mohl mít.
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

A ten snímač to začlo hlásit až ted..?Asi si ŘJ vzpoměla že před pul rokem zaznamenala chybu... :D Po výměně pul auta je už nějakej snímač malina... :) Tak at to je on a máš klid!
K mojemu řešení...vím že to není oprava ale obejití problému..ale proč problém neobejít(pořád za rozumnej peníz) a navíc něco k tomu nezískat a není to málo--komfort!!
Mirin4motion
Sběrač informací

Tvé řešení je super věc,ale ne pro tento problém pro konfort to nemá chybu,já ten motor neopravoval kvuli startu ale kvuli vydřené vačce a netěsnosti pod těsněním pod hlavou a kvuli jednom vstřiku který byl KO,jinak před tím to startovalo docela fajn....a tu chybu to ukázalo minulí týden nevím jestli bylo načaté nebo co už (wallbash)
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Jasný no..Mě to chytá vpoho jen když je vellikej mráz a hlavně diag. nic takže sem to dál řešil jak sem to řešil.Ty jsi extra případ.. :P Vím jak by to sralo mě, tak at je to ten posranej snímač.A mužeš začít v klidu zabíhat motor po skoro GO..
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

Příspěvek od Pasat TDI PD 96 kw »

když nepomůže ten snímač skusil bych ještě žhavičky!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“