Golf IV tdi skube az chcipne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Eddy91
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Eddy91 »

jawettar píše:mám spodobný problém na GIV , když jede pmalu tak to jede jak se tomu začne dávat tak to po ohřátí ztratí výkon začne to kouřit bíle až to chcípne, pak to nejde nastartovat, nastatoval jsem to na odmaštovač a ujel km a opet to samé, nesetkal se s tím nikdo ?

jestli bíle kouří před zdechnutím,tak je málo nafty a hodne vzduchu,,,,hledej chybu proc tam nejde nafta,potrubí,saci kos,filtr a podobny veci
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba :D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

termoventil na filtru ;)
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

muj problem byl ventilek na plovaku vyvrtal sem ho a auto jede dekuji z rady a sorry ze jsem nenapsal hned ;)
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
slovacek.milos
Aktivista

Rychly Jakub píše:muj problem byl ventilek na plovaku vyvrtal sem ho a auto jede dekuji z rady a sorry ze jsem nenapsal hned ;)
pak jakube napiš co zimní starty,

já mám sdi fábku když ten ventilek nefachčí a je tak mínus tak motor musí třikrát otočit táno, když ventilek maká drb je motor jede

jí ho normálně vyčistím, odmastím spejle s vatou, namotám bordel, vytoukám a OK ;)
jawettar
Přispěvovatel

Příspěvek od jawettar »

slovacek.milos píše:termoventil na filtru ;)
myslíš ten plastovej smejd na vracečce ?
slovacek.milos
Aktivista

jawettar píše:
slovacek.milos píše:termoventil na filtru ;)
myslíš ten plastovej smejd na vracečce ?
nemyslím je to on ;)
jawettar
Přispěvovatel

Příspěvek od jawettar »

tak byl ucpaný ventýlek v plováku, nešlo to ani vyčistit tak jsem ho provrtal a jede jako střela Díky
slovacek.milos
Aktivista

jawettar píše:tak byl ucpaný ventýlek v plováku, nešlo to ani vyčistit tak jsem ho provrtal a jede jako střela Díky
pak napiš jak ranní strarty když mrzne mi to startuje na drb, když ventilek nemaká tak motor třikrát protočí a chytne ;)
jawettar
Přispěvovatel

Příspěvek od jawettar »

starty když je okolo 0 tak na drbnutí
styblow
Přispěvovatel

Příspěvek od styblow »

Mam asi stejny problem. Zrovna ted kdyz jsou ty extra mrazy. Z niceho nic mi to zacalo kuckat a vynechat. Z vejfuku bily dym. Zastavil jsem a koukam na hadicku od filtru a v nem zadna nafta. Dokodrcal jsem se pro novej filtr (bez zpetneho ventilu) Ujel jsem asi 2 km a zase to same. :-( Uz jsem nestastnej co s tim. V nafte mam aditivum. V hadicce zas neni nafta a kdyz jde, tak je tam moc bublin.
slovacek.milos
Aktivista

styblow píše:Mam asi stejny problem. Zrovna ted kdyz jsou ty extra mrazy. Z niceho nic mi to zacalo kuckat a vynechat. Z vejfuku bily dym. Zastavil jsem a koukam na hadicku od filtru a v nem zadna nafta. Dokodrcal jsem se pro novej filtr (bez zpetneho ventilu) Ujel jsem asi 2 km a zase to same. :-( Uz jsem nestastnej co s tim. V nafte mam aditivum. V hadicce zas neni nafta a kdyz jde, tak je tam moc bublin.
kup si teflonovou instalaterskou pásku na fitingy, vytáhni termoventil z fitru na ty gumičky přitoč čtyři otáčky narvi ho tam a OK ;)
styblow
Přispěvovatel

Příspěvek od styblow »

ono ted asi bude problem, ze mi ta nafta v nadrzi zparafinovala a neco ucpala. Jinak si to neodkazu vysvetlit.
slovacek.milos
Aktivista

styblow píše:ono ted asi bude problem, ze mi ta nafta v nadrzi zparafinovala a neco ucpala. Jinak si to neodkazu vysvetlit.
no vidíš máš to vyřešené ;)
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

slovacek.milos píše:
Rychly Jakub píše:muj problem byl ventilek na plovaku vyvrtal sem ho a auto jede dekuji z rady a sorry ze jsem nenapsal hned ;)
pak jakube napiš co zimní starty,

já mám sdi fábku když ten ventilek nefachčí a je tak mínus tak motor musí třikrát otočit táno, když ventilek maká drb je motor jede

jí ho normálně vyčistím, odmastím spejle s vatou, namotám bordel, vytoukám a OK ;)
do vcera dobry ale ted k.o. zima je u nas okolo -20 stupnu tak snad projdu starter a opet vse kolem
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
styblow
Přispěvovatel

Příspěvek od styblow »

2 litry benzinu na pul nadrze to spravily.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“