svítí ABS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
takze..
1) vymeneny vsechny pojistky (jak uvnitr, tak u baterky)
2) sundal jsem kotouc,plech a vycistil to kompletne, vytahl znova to nove cidlo, co stejne nejde, vysal vsechny diry vysvacem a zandal zpet a stejne nejde.
co jsem si vsiml, tak to nove cidlo co tam uz asi 14 dni je ma na sobe zarez. ve spodni casti, tak do poloviny. proste se tam uvnitr necim ten zarez udelal. to stare, ktere jsem vyndaval, kdyz to zaclo svitit ho melo taky.
to ma byt nebo ne?
1) vymeneny vsechny pojistky (jak uvnitr, tak u baterky)
2) sundal jsem kotouc,plech a vycistil to kompletne, vytahl znova to nove cidlo, co stejne nejde, vysal vsechny diry vysvacem a zandal zpet a stejne nejde.
co jsem si vsiml, tak to nove cidlo co tam uz asi 14 dni je ma na sobe zarez. ve spodni casti, tak do poloviny. proste se tam uvnitr necim ten zarez udelal. to stare, ktere jsem vyndaval, kdyz to zaclo svitit ho melo taky.
to ma byt nebo ne?
já myslím že stačí vyhodit čidlo, do díry strčit třeba šroubovák nebo nějakej malej ocelovej kartáček co je třeba na čištění stříkací pistole, tořit kolem a trochu ten věnec "orajblovat" od rezi, když tam dáš nový čidlo, nesmí o nic chytat nebo půjde taky hned do kytek
jednou jsem to řešil na autě co dlouho stálo, věnce "nabobtnaly" rzí a pak to zkurvilo čidlo...
jednou jsem to řešil na autě co dlouho stálo, věnce "nabobtnaly" rzí a pak to zkurvilo čidlo...