nabídněte kabel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na OII s tím moc nevykouzlíš, tak motorovku vyčteš, pak asi už nic. Na OII to chce ten HEX co nabízí Zizuzidan.Hegesak píše:ten kabel je stejny at je to OctaviaI,II ,Fabia FRS Seat atd?.?jen staci na to vag 304??chtel bych to taky koupit ale vylozene zatim jen na koncern Skoda Seat VW.Poradte pls...
To Rudis: čoveče ty zas perlíš, tím co máš uděláš i prvního Superba, Passata, Sharany, Alhambry, i Fabku. Až OII, GV, FII atd už je naprd, viz výše. Když to nemaká, mrkni do nastavení, tam zjistíš co se děje.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Ten kabel už chcípnul,tak to neřešim..ale načetl jsem všecky starý paštiky a šarika nee..tak jsem alespoň o něco moudřejší..měl jsem za to,že to CAN neumí..Kornout píše:Na OII s tím moc nevykouzlíš, tak motorovku vyčteš, pak asi už nic. Na OII to chce ten HEX co nabízí Zizuzidan.Hegesak píše:ten kabel je stejny at je to OctaviaI,II ,Fabia FRS Seat atd?.?jen staci na to vag 304??chtel bych to taky koupit ale vylozene zatim jen na koncern Skoda Seat VW.Poradte pls...
To Rudis: čoveče ty zas perlíš, tím co máš uděláš i prvního Superba, Passata, Sharany, Alhambry, i Fabku. Až OII, GV, FII atd už je naprd, viz výše. Když to nemaká, mrkni do nastavení, tam zjistíš co se děje.
Octavia II RS
-
pistabazar
- Přispěvovatel
a nechceš toto,nepotřebuješ notas a na ceně se domluvímehttp://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=93499
A6 2.5tdi 103kw stařenka-pětivál,simota filtr,powerplus 764,turbo vnt z T4 111kw,kat off,roura az dozadu 70mm,bez chipu
tenhle ti bude stačit: http://www.sejvi.cz/?29,diagnostick%FD- ... -s-vag-com napiš sejvimu
Naposledy upravil(a) chiquillo dne 02 led 2012, 12:20, celkem upraveno 1 x.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista