1.9TDi, 77kW, typ BXE - nechytí na 1x
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak u mně to tandem nevyřešil.ani spětný ventil ne.po výměně tandemu to akorád líp brzdí.dokonce ani o kroužky na vstřikách nepomohly.dnes jsem se bavil s jedním kolegou na toto téma a dost mě postrašil.uložení vstřiku v hlavě když se vymačká do boku tak to je ten problém.někdy pomuže ta opravná sada o kroužku.problem je když se vstřik vrací do hlavy tak se ty kroužky mužou dojebat a netěsní.tak to někde profíci v polsku frézují a lisují tam odolnější vložky.cena komplet palice cca 8000.
nemuze to zpusobovat spatna spinacka, ted jsem resil jedno pd, strasne dlouho tocilo, nafta nepada, jen startovaci otacky byly divne, vymejil jsem cidlo otacek a ocistil kostry, a starty se zlepsily, ale neni to ono, jen jsem si vsiml, ze kdyz to dlouho toci a povolim klic lehce ve spinacce tak motor jako zakopne a chyti. jinac tam jede can po jednom drate a jeste imo nevidi nekdy odpoved mot.jednotky, ale majtel potreboval auto tak jsem vice nezjistil.
Auto som mal po vymene tandemu na diagnostike v autorizovanom servise Škoda pri štarte a vysledok bol OK - bez závady. Akú funkciu má snímač otáčok ? Beriem späť, že nemám spätný ventil. Bol a je v telese filtra /neviem správny názov/ palivového filtra.
Naposledy upravil(a) mauditt dne 25 led 2012, 23:02, celkem upraveno 1 x.
Octavia 1.9 TDi, 77kW, BXE, 11/2008.
Já měl podobný problem u ATD!!! Všechno jsme zkusili relé 109, tandem, Prostě ráno to startovalo třeba v +3 nebo -8 pořad stejně točil jsem 15 ´vteřin pak to chytlo.. jak jsem to pořadně protočil už to startovalo celý den,,, druhý den se vš opakovalo... Nakonec jsem to dal do Bosch servisu kde mi zjistili 2 vadné trysky které neprošly ..Taže nové špičky + o-kroužky a pak bylo vše o.k.