fabie klima

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Diletant_a_Laik píše:Dovolil bych si trochu oponovat, ono zaleží hlavně na úrovni znalostí a dovedností. Já mám spíš špatný zkušenosti se servisákama, co si pořídili plničku, brejle a po kilech do všeho lejou tu zelenu sračku. Ta sama o sobě už u mě odstavila 3 klimy. Naopak výbornou zkušenost mám s chlapama co dělaj průmyslovu a potravinářskou chlaďařinu a autoklimačky spíš jako doplňek. Zavolám, domluvím, přijedou a ode mě potřebujou akorát zasuvku, případně diagnostiku. Jsou sice dražší, ale zatím vždycky odvedli 100% řemeslo, proto ty prachy moc rád dám. Pro východočechy můžu doporučit na dotaz
já bych to jen schrnul není to jen tak je to věda a najít to svý velký problém ;)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

pokud je člověk trošku zručný, něco si o tom přečetl a má aspoň trošku odpovídající vybavení tak je to triviálně jednoduchý systém. Proboha, dyť tam je jen kompresor, chladič, dehydrátor, expanzní ventil a výparník. Pokud to má 2 měřící body tak nění co řešit, všechno se dozvíte z budíků.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

MirekX píše:pokud je člověk trošku zručný, něco si o tom přečetl a má aspoň trošku odpovídající vybavení tak je to triviálně jednoduchý systém. Proboha, dyť tam je jen kompresor, chladič, dehydrátor, expanzní ventil a výparník. Pokud to má 2 měřící body tak nění co řešit, všechno se dozvíte z budíků.
mirku já těch klim dal už pár do kupy, co si nevěděli rady ani v autorizáku, klimy neplním jen spravuju problémáky, a vidím to jako vědu seštelovat, digitál,manuál, opraváře kompresoru, mnoho let práce ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“