Kouří modře

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

S tím žraním oleje je to kolilkrát úsměvné, můj zákazník si chrochtal po koupi vozu z dovozu, jak motor olej nežere, ale on přibýval, nevěřil mi, když jsem se ho ptal, zda doléval.. Pak se motor opravil, protože odešla vačka, prodřelo hydro, poté zmizela komprese a najednou se diví, že olej trochu ubyde, tak půl litru a diví se, že jsem spokojen a on moc ne, nechce připustit, že je to lepší než když motor modře kouřil a olej přibýval...Nafta mu ani nechyběla..Bylo to 1,9 PD 74 kw. :)
nepropadat panice...
jardas cuprak
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jardas cuprak »

kluci kdys uz jsme u toho delal jsem go motoru 1.9 tdi 66 kw no to co mam v podpisu a od go to má 15 000 km komprese supr voda neubívá oleje tak pul litránku na vymenu no a kdys to studeny natocím chytne na brnk tak hlavne ted pres zimu bíle zahulí pak uz ne jenom kdys mu fakt slapnu do tech 3500 az 4000 take bíle zahulí turbo je tam asi jeste origo ma to 270 000km a trosku prolína turbo kat of prisuzuju to tomu turbu jen je zvlastní ze to pred go tolik nedelalo nebo spis fakt minimalne
Seat ibiza rv.98 66kw go motoru kat off egr off
Seat ibiza cupra rv.01 1.8-20vt.turbo momentalne lego
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“