Mě to běhá na p3 500Mhz 64ram,je to trochu pomalejší ale jede to.vaclav.volejnik píše:jake ma naroky vivid na pocitac?procesor ,ram,atd...
Vivid Workschop 2006 CZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
re workshop
Díky. šape perfektně a je v tom toho o hodně víc, než v té verzi co jsem měl pár let doma. Díky!!!! 

Chlapi mám stejný problém jako Rudas,ať dělám jak dělám,tak se mi nepovedlo zprovoznit ani demoverzi.Dám to do virtuálky,nainstaluju a jak mi naběhne to okno jestli restartovat,nebo vrátit do windows,nechám to být,zkopíruju ten soubor v CRACK do WORKSHOP,pak teprve dám restartovat.Po restartování to spustím,napíše mi že workshop.exe vygeneroval chyby a vytváří se protokol chyb,pak se mi to rozjede,ale není tan absolutně žádná nabídka vozidel a je to popsané nějakýma zmjatama se zavináčem,jsem tak tupý a dělám někde chybu,že ostatním to normálně jede a mě ne?

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Divný ...Rudas píše:System jede v NTFS,tím to nebudeYap píše:Hoši, koukněte se jestli nejede váš systém na FAT32 (nějakým podivným způsobem by se vám to mohlo stát že jo). Vivid tenhle formát očividně nemá rád. NTFS je jeho kamarád...![]()
![]()
měl jsi všude plná práva na instalaci, jsi admin na svém PC .. ??
raději si to zničím sám, než aby to udělal někdo jiný ...
Lidičky pošlete mi prosím někdo origo soubor z Vividu 1.2006 tenhle: CRP32DLL.dll
na mejl ortykofr@email.cz
díky moc
na mejl ortykofr@email.cz
díky moc
- smoula
- Přispěvovatel
Tak vam teda pekne dekuji
Tri dny sem to stahoval jak .......... s tim ze je to Vivid Workshop a jak sem to nainstaloval tak sem zjistil ze je to Etech.Je to sice podobne ale je to sto a jedna s poravnanim z Vividem Workshop.Etech jed od Elitu a Vivid Workshop je od APM TECu vite.
Tak priste se prosim vyjadrujte preste o co jde.Diki