Chci koupit audi a6 3.0tdi quattro
Moderátoři: šulda, Moderátoři
s A6 v garáži je potřeba přestat počítat spotřebu na desetiny a brát to na celé litry nebo "jezdím do 10 nebo nad 10".
zatím jsem řešil jen prohlídky a spotřebák. Občas někomu zlobí managament elektriky nebo MMI hlavně modul BT umře bez varování. Z podvozku klemy k stabilizátoru a na motoru při větším proběhu klapky.
Mám motor ASB a o řetězech jsem neslyšel, jako u 165kW varianty
zatím jsem řešil jen prohlídky a spotřebák. Občas někomu zlobí managament elektriky nebo MMI hlavně modul BT umře bez varování. Z podvozku klemy k stabilizátoru a na motoru při větším proběhu klapky.
Mám motor ASB a o řetězech jsem neslyšel, jako u 165kW varianty
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Ale ktorom? A6, T4 alebo co? Alebo podobnom aute ako A6? To je ake? Honda? 
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Tak potom si treba kupit nejake ine auto. Mne to zere pri sviznejsej jazde okolo 8.5
Naposledy upravil(a) lubomt dne 27 bře 2012, 22:59, celkem upraveno 2 x.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
No a kdyz stoji tak to nezere nic
Proste 3,0 tdi v dnesnim provozu kolem 8-9. ( automat, 4x4, 18" kola)
Pokud resis tohle, tak se fakt rozhlidni v 1,9tdi v rotacce. Nafta neni jediny co to zere. 8,5 litru oleje ne zrovna levnyho do motoru, obcas 9 litru oleje do auomatu po 1000, brzdy, 1 slusna guma kolem 6, sada na quattru tak 30000 km a pak koupit vsechny 4, zadny kombinace jako na 2kolce. Zimni sada to samy, pojistka .......radost z jizdy k nezaplaceni
Pokud resis tohle, tak se fakt rozhlidni v 1,9tdi v rotacce. Nafta neni jediny co to zere. 8,5 litru oleje ne zrovna levnyho do motoru, obcas 9 litru oleje do auomatu po 1000, brzdy, 1 slusna guma kolem 6, sada na quattru tak 30000 km a pak koupit vsechny 4, zadny kombinace jako na 2kolce. Zimni sada to samy, pojistka .......radost z jizdy k nezaplaceni
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Něco na tom je osobní zkušenost,sice jsem měl A4,ale servisní nákaldy hezky vyletí oproti passatu nebo octavii co mám teď...platí takový to známí rčení o opicích a banánechcippis píše:No a kdyz stoji tak to nezere nic![]()
P.S. těch 30000km na gumách najedeš,ale musíš ofafrně,jináč budeš rád za 20000km
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ty to auto opravdu hodně chceš viď?? Nechceš se ještě zamyslet na tím k čemu to budeš chtít používat?? Když už volíš takovou divočinu že budeš courat po Evropě s karavanem nebylo by lepší nějaký SUV ??Vůbec si nedokážu představit jak s tím budeš jezdit někde po polní cestě v blátě a sněhu. (nehledě na to že s tou audinou a karavanem budeš vypadat jako cikán)Milik607 píše:a máte někdo zkušenost s dovozem,popřípadě odkud dovézt,odkud zase nebrat a jaká by mohla být tak cena kdyby to mělo najeto kolem 100tis,v kombíku a udržovaný?
No jako jiný auto mě nenapadá,dříve jsem chtěl patrola...ale jak člověk stárne,názory se mění a chci něco co už za něco stojí ,bude se v tom pohodlně cestovat a hlavně to bude bezpečný. měl jsem vždy koncernová auta a ta audina mě fakt táhne....záleží mi právě jako asi všem na těch penězích,protože nechci koupit nějakou brutální pokladničku ale aby se to dalo přežít.....