Tempo je na rozleštění blbý.Použij leštěnky 3M.Už je zlevnili,ale i tak je to drahý.
Je to dražší ale výsledek se dostavý.Jestli to máš hluboký tak musíš použít jemnou brusnou/černá/,pak leštící/modrá/ a nakonec polituru/červená/.
A nebo teď dělaj vše v jednom finesse/bílá/ a to by mělo fungovat místo těch třech.
Já používám každou zvlášt,tak jak jsem to uvedl.
Objednávám to zde:
http://www.autolaky-eshop.cz/category/l ... pasty-3m/7
Rozleštění laku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Pěkná otročina. Kdyby mi někdo řekl, že to dělá někdo v okolí, dobře a když to udělá, tak to vydrží alespoň půl roku (ideálně trvale), tak to někomu s radostí zaplatím.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
-
slovacek.milos
- Aktivista
- JohnnyBOSS
- Aktivista
mám auto 2 roky po celolaku, černá perleť se zlatým zrnem, meju jedině ručně a protože jsem dement, rozmýšlím si každej tah houbou i jelenicí
A stav laku po dvou zimách k nerozeznání od novýho. žádný čárky ani hologramy se nekonají, ale je fakt že na to dost dbám a když nemám dostatek času to pořádně a opatrně umýt, nechám to raději špinavý 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
mir77 píše:Pěkná otročina. Kdyby mi někdo řekl, že to dělá někdo v okolí, dobře a když to udělá, tak to vydrží alespoň půl roku (ideálně trvale), tak to někomu s radostí zaplatím.
ty woe vsak to tu dela lidi, ja osobne znam kluka co to dela spickove a levne!! Kdyz budes mit zajem hod mi SZ
Ja delam rozlesteni ob dva roky po zime a vosk pred kazdou sezonou, jak letni tak zimni