audi hádka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
aj ja by som rad vedel,v čom si to programoval,mam kamošov,čo závodne jazdia a myslím že celkom úspešne... Rád sa ich popýtam,tak sem s info,nech teda my "tupci" všetci čo sme tu vieme o čo to ide a čím sa to robí ! ktorá je to teda tá jediná firma na sk? Ale neuraz sa,nechcem ťa urážať ani nič ale rád sa čosi podučím a budem múdrejší
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
1./Nikto tu nikomu nenadaval do tupcovlubomt píše:aj ja by som rad vedel,v čom si to programoval,mam kamošov,čo závodne jazdia a myslím že celkom úspešne... Rád sa ich popýtam,tak sem s info,nech teda my "tupci" všetci čo sme tu vieme o čo to ide a čím sa to robí ! ktorá je to teda tá jediná firma na sk? Ale neuraz sa,nechcem ťa urážať ani nič ale rád sa čosi podučím a budem múdrejší
2./Vyrobca ECU programovatelnej napr firma MBE ma k svojej programovatelnej jednotke MBE967E vlastny software,ktory sa vola EasyMap,v tomto programe sa upravuju data a potom sa to naloguje cez kabel do ECU
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
hm, to s programovanim nema moc společnehoDusan píše:1./Nikto tu nikomu nenadaval do tupcovlubomt píše:aj ja by som rad vedel,v čom si to programoval,mam kamošov,čo závodne jazdia a myslím že celkom úspešne... Rád sa ich popýtam,tak sem s info,nech teda my "tupci" všetci čo sme tu vieme o čo to ide a čím sa to robí ! ktorá je to teda tá jediná firma na sk? Ale neuraz sa,nechcem ťa urážať ani nič ale rád sa čosi podučím a budem múdrejší
2./Vyrobca ECU programovatelnej napr firma MBE ma k svojej programovatelnej jednotke MBE967E vlastny software,ktory sa vola EasyMap,v tomto programe sa upravuju data a potom sa to naloguje cez kabel do ECU
Pisem o programovani programovatelnej jednotky MBE967E-k tejto je samostany soft menom EasyMap,ak myslis ze hu naprogramujes WinOls om tak to veru nejdeBOSCHFMTuning píše:hm, to s programovanim nema moc společnehoDusan píše:1./Nikto tu nikomu nenadaval do tupcovlubomt píše:aj ja by som rad vedel,v čom si to programoval,mam kamošov,čo závodne jazdia a myslím že celkom úspešne... Rád sa ich popýtam,tak sem s info,nech teda my "tupci" všetci čo sme tu vieme o čo to ide a čím sa to robí ! ktorá je to teda tá jediná firma na sk? Ale neuraz sa,nechcem ťa urážať ani nič ale rád sa čosi podučím a budem múdrejší
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
hele , ja slovem programovani rozumim tvoření software napřiklad v asembleru ! samotneho programu ŘJ a ne jen popotahovani map jakymkoli programemDusan píše:Pisem o programovani programovatelnej jednotky MBE967E-k tejto je samostany soft menom EasyMap,ak myslis ze hu naprogramujes WinOls om tak to veru nejdeBOSCHFMTuning píše:hm, to s programovanim nema moc společnehoDusan píše: 1./Nikto tu nikomu nenadaval do tupcov
Kto tu pise o natahovani map,napisal som ze k ECU 967E dostanes software,ktorym sa naprogramuje ECU.BOSCHFMTuning píše:hele , ja slovem programovani rozumim tvoření software napřiklad v asembleru ! samotneho programu ŘJ a ne jen popotahovani map jakymkoli programemDusan píše:Pisem o programovani programovatelnej jednotky MBE967E-k tejto je samostany soft menom EasyMap,ak myslis ze hu naprogramujes WinOls om tak to veru nejdeBOSCHFMTuning píše: hm, to s programovanim nema moc společneho
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
Ked budes chciet vidiet auto s zavodnou ECU,a ako je naprogramovana tak pridi na Renocar do Brna alebo do Prerova na zraz,uvidis vsetky tri auta v akcii.BOSCHFMTuning píše:ltkubosch: je nutno cist vsecko pozorně
ja nic neprogramuji ale dusan napsal ze si naprogramoval sam zavodni jednotku tak se ho na to prave ptam
PS Auto,nebudem menovat znacku,ktore ma zavodnu ECU zajazdilo v roku 2005 sprint na 400m za 14,066 a to v kat do 1.600ccm,nikto v CZ ani na SK nezajazdil lepsi cas,len pripomeniem ze to auto ma SPZ
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
Ked chces diesel,tak tu je porovnanie,v roku 2004 bola na SK jedna Ibiza TDi/130PS ktora bola pripravena na vaznejsie upravy,ale kedze hu chlap zrusil na totalku tak uz nie je.BOSCHFMTuning píše:nojo, ale diesel to asi nebyl co ? takze to tu nema moc co dělat
V roku 2004 zajazdila v Ziline na zraz cas 14,87,pred nou bola len zavodna Ibiza Tdi,v roku 2004 sa v Mimoni zajazdil cas v triede diesel cas 14,935,tato Ibiza mala len upraveny software nic ine,komponenty na vyssi vykon boli nakupene aby sa na prelome roka 2004/2005 upravila na 200PS a cca 500Nm.
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel