Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
idealne je to zaslepit co najblizsie k turbu... co v praxi znamena 2 zaslepky (jedna na dieru na zvodoch a druha na dieru na EGR prirube) alebo 1 zaslepku a dat doprec EGR ak ozelies klapku v sani (pokial nejdes do extremov tak si ju tam nechaj)... samozrejme tu hadicu EGR bypassu mozes dat potom doprec
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
mam jen jednu zaslepku, uz od predchoziho majitele, a tvrdil mi ze po zaslepeni to jede hure....mam ji defakto nejdale od turba, u cisla dva podle obrazku.
takze jednu podlozku pichnout k turbu na svody a druhou nahoru k egr ventili a hadicku zaslepit sroubem a izolepou? chci to na motor 1,9tdi 81 kw golf 4
vw golf iv tdi 81kw-puky TT-powerbox, kat off,egr off,3cm dolu, R17
seat ibiza tdi pd 96kw
Ahoj, vcera mi mechanik pouze usmiknul hadicku od EGR a zaslepil pouze na jedne strane sroubkem (A3 1.9tdi PD 74kw 10/2001 ) - nyni to pri chcipnuti motoru vydava divny zvuky
1) nejprve dobeh moturu/truba - sycivy zpomalujici se zvuk
2) ke konci, cca po 4-5vterinach takovy lupnuti
jde vubec takto, pouhym ucpanim podtlakove hadice ubejit bezpecne EGR?Diky za nazor ..
riesili ste tu uz niekto olej kydajuci z EGR ventilu po zaslepenin??? zalepene aj na turbe aj na EGR.. hadicky som neodpajal a cely motor mam zo zadu od oleja co ide z EGR... co s tym??
mr.freezer píše:riesili ste tu uz niekto olej kydajuci z EGR ventilu po zaslepenin??? zalepene aj na turbe aj na EGR.. hadicky som neodpajal a cely motor mam zo zadu od oleja co ide z EGR... co s tym??
Tento isty problem mam aj ja na 1,9 TDI 96 kW. Zaslepene len skrutkou na hadicke. Kde bude problem?