Kdo jede???

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Thomy
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Thomy »

To by vás tu moc nezbylo ;)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Takze at to vidim jak to vidim, nemohl bych to resit volbou "nejmensiho zla" ale strategicky tak, abych posilil vedouciho kandidata. Otazkou je, jak by to vypadalo ted po kauze vinare Ratha.

To proste nejsou svobodne volby :( Rad bych nejakou vyrazne pravicovou stranu ... ale proste clovek je nucen (v ramci vyvarovani se realneho zla) volit "nejmensi zlo".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Bohužel krást se bude vždycky. Jenom sem nepochopil tu "politiku" - Vondra a desítky dalších lidí, který jsou jasný zloději se vesele smějou s prachama a Rath kvůli sedmičce bude lynčovanej. To je další věc co mi nesmírně vadí, ale jak už sem řekl Ratha se nechci zastávat, patří mu to. Jinak si myslim, že tahle kauza zase oslabí ČSSD.

Další věc, co mi na KSČM vadí je dolejš a jeho zákon za milion.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ja nechapu, jak Dolejs muze byt jeste tak vysoko. Kdyz si vzpomenu na jeho vystoupeni, kdy byl ve snemovne zachycen jak je temer "na plech" (Kalousek byl proti nemu jen "v nalade"), tak ho meli uklidit.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Forest píše:Takze at to vidim jak to vidim, nemohl bych to resit volbou "nejmensiho zla" ale strategicky tak, abych posilil vedouciho kandidata. Otazkou je, jak by to vypadalo ted po kauze vinare Ratha.

To proste nejsou svobodne volby :( Rad bych nejakou vyrazne pravicovou stranu ... ale proste clovek je nucen (v ramci vyvarovani se realneho zla) volit "nejmensi zlo".
Výrazně pravicové strany tu jsou a kandidujou, máš možnost. Doba "hlavně aby můj hlas nepropadl" je dávno pryč. Je třeba volit podle svého svědomí.
GeneHawkins
Přispěvovatel

Thomy píše:Bohužel krást se bude vždycky. Jenom sem nepochopil tu "politiku" - Vondra a desítky dalších lidí, který jsou jasný zloději se vesele smějou s prachama a Rath kvůli sedmičce bude lynčovanej. To je další věc co mi nesmírně vadí, ale jak už sem řekl Ratha se nechci zastávat, patří mu to. Jinak si myslim, že tahle kauza zase oslabí ČSSD.

Další věc, co mi na KSČM vadí je dolejš a jeho zákon za milion.
Vondra je jasný zloděj? Co kde ukrad?
Jsem přesvědčen, že kdyby z toho domu vyšel Vondra, dopadl by stejně.
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Ty si vážně hluchý/slepý? Tobě nic neříká PROMOPRO?
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
GeneHawkins
Přispěvovatel

Thomy píše:Ty si vážně hluchý/slepý? Tobě nic neříká PROMOPRO?
Možná jsem hluchý/slepý, ale rozhodně ne blbý jako ty. Ptám se znova, co kde ukrad?
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Vůbec nic, čistý jako slovo boží (LOL)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
GeneHawkins
Přispěvovatel

Tak proč jsi napsal, že je jasný zloděj? Jseš taky jasný zloděj?
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

S tebou se nemá cenu bavit :D Jako bych hrách na zeď házel.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
GeneHawkins
Přispěvovatel

A můžeš mi tedy odpovědět na jednoduchou otázku, co Vondra ukradl, že ho nazýváš jasným zlodějem? Jestli ne, tak potom ale ty jsi jasný lhář.
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Forest píše:To proste nejsou svobodne volby :( Rad bych nejakou vyrazne pravicovou stranu ... ale proste clovek je nucen (v ramci vyvarovani se realneho zla) volit "nejmensi zlo".
Foreste co ti brání volit svobodně? Bohužel hodně inteligentních lidí smýšlí podobně jako ty, proto tu stále hnijou strany jako ČSSD a ODS, sakra, pryč s nima!!! volte každý podle svého svědomí. Volte konečně změnu, je mi jasný, že češi jsou zvyklí volit jen jednu stranu, ale teď, když si vybírat můžeme, tak si vybírejme a nevolme pořád ty samé strany a komunisty už vůbec ne!
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Dobře, budeme tedy slovíčkařit. Vondra a jeho spolupracivníci připravili stát o spoustu milionů. Trojkolka má policii opravdu pod palcem :)

Je o tom spousta zpráv
např: http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=740851
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
GeneHawkins
Přispěvovatel

Thomy píše:Dobře, budeme tedy slovíčkařit. Vondra a jeho spolupracivníci připravili stát o spoustu milionů. Trojkolka má policii opravdu pod palcem :)

Je o tom spousta zpráv
např: http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=740851
No tak jsem si to zase přečetl, policie ho ani neobvinila. To znamená, že není jasný zloděj, zato ty jsi lhář.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“