Kdo jede???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Takze at to vidim jak to vidim, nemohl bych to resit volbou "nejmensiho zla" ale strategicky tak, abych posilil vedouciho kandidata. Otazkou je, jak by to vypadalo ted po kauze vinare Ratha.
To proste nejsou svobodne volby
Rad bych nejakou vyrazne pravicovou stranu ... ale proste clovek je nucen (v ramci vyvarovani se realneho zla) volit "nejmensi zlo".
To proste nejsou svobodne volby

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Bohužel krást se bude vždycky. Jenom sem nepochopil tu "politiku" - Vondra a desítky dalších lidí, který jsou jasný zloději se vesele smějou s prachama a Rath kvůli sedmičce bude lynčovanej. To je další věc co mi nesmírně vadí, ale jak už sem řekl Ratha se nechci zastávat, patří mu to. Jinak si myslim, že tahle kauza zase oslabí ČSSD.
Další věc, co mi na KSČM vadí je dolejš a jeho zákon za milion.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Aktivista
Ja nechapu, jak Dolejs muze byt jeste tak vysoko. Kdyz si vzpomenu na jeho vystoupeni, kdy byl ve snemovne zachycen jak je temer "na plech" (Kalousek byl proti nemu jen "v nalade"), tak ho meli uklidit.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Přispěvovatel
Výrazně pravicové strany tu jsou a kandidujou, máš možnost. Doba "hlavně aby můj hlas nepropadl" je dávno pryč. Je třeba volit podle svého svědomí.Forest píše:Takze at to vidim jak to vidim, nemohl bych to resit volbou "nejmensiho zla" ale strategicky tak, abych posilil vedouciho kandidata. Otazkou je, jak by to vypadalo ted po kauze vinare Ratha.
To proste nejsou svobodne volbyRad bych nejakou vyrazne pravicovou stranu ... ale proste clovek je nucen (v ramci vyvarovani se realneho zla) volit "nejmensi zlo".
-
- Přispěvovatel
Vondra je jasný zloděj? Co kde ukrad?Thomy píše:Bohužel krást se bude vždycky. Jenom sem nepochopil tu "politiku" - Vondra a desítky dalších lidí, který jsou jasný zloději se vesele smějou s prachama a Rath kvůli sedmičce bude lynčovanej. To je další věc co mi nesmírně vadí, ale jak už sem řekl Ratha se nechci zastávat, patří mu to. Jinak si myslim, že tahle kauza zase oslabí ČSSD.
Jsem přesvědčen, že kdyby z toho domu vyšel Vondra, dopadl by stejně.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Foreste co ti brání volit svobodně? Bohužel hodně inteligentních lidí smýšlí podobně jako ty, proto tu stále hnijou strany jako ČSSD a ODS, sakra, pryč s nima!!! volte každý podle svého svědomí. Volte konečně změnu, je mi jasný, že češi jsou zvyklí volit jen jednu stranu, ale teď, když si vybírat můžeme, tak si vybírejme a nevolme pořád ty samé strany a komunisty už vůbec ne!Forest píše:To proste nejsou svobodne volbyRad bych nejakou vyrazne pravicovou stranu ... ale proste clovek je nucen (v ramci vyvarovani se realneho zla) volit "nejmensi zlo".
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Dobře, budeme tedy slovíčkařit. Vondra a jeho spolupracivníci připravili stát o spoustu milionů. Trojkolka má policii opravdu pod palcem 
Je o tom spousta zpráv
např: http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=740851

Je o tom spousta zpráv
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Přispěvovatel
No tak jsem si to zase přečetl, policie ho ani neobvinila. To znamená, že není jasný zloděj, zato ty jsi lhář.Thomy píše:Dobře, budeme tedy slovíčkařit. Vondra a jeho spolupracivníci připravili stát o spoustu milionů. Trojkolka má policii opravdu pod palcem
Je o tom spousta zpráv