Středovej tlumič nech-zbytek ven,tzn. katík a koncák..trubka je to 50mm vnější průměr..kolik otáček na turbu a čerpadle ti nikdo neřekne,to prostě musíš přidat,vyzkoušet při jízdě co to dělá,kolik tlačí,jak to kouří atd..musíš si hrát..ono zeptat se umí každej..já si přečetl co jsem potřeboval a pak sem začal ladit a zkoušet..jinak na to nepřijdeš..když ti někdo něco řekne a ty to tak uděláš,tak to nikdy fungovat nebude,protože každej to ladí trochu jinak a každej má jiný zkušenosti..ty to prostě polaď a pak se ptej co a jak doladit když ti něco nebude fungovat tak jak by mělo..když máš sérii,tak je těžký ti tady popisovat celý postup úpravy..jsou v tom i drobnosti,který se tu nedočteš,jako třeba podložení pružiny v komínku čerpadla..divil by ses co to udělá!!!a taky jsem na to přišel sám..Krbas píše:takze udelat vyfuk k tomu IC a doladit cerpadlo a tlak na turbu ...? Jinak kolik mam dát průměr trubky na výfuk a mam tam nechat jen středovej tlumič nebo žádnej ?? A určitě už jsi to u TD dělal o kolik otáček cca ..bych měl udělat jak na turbu tak na čerpadle ??
jak na zlepseni TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia II RS
Origo průměr na TD je 50mm a ty jen vyřízneš katík a koncák,takže to nahradíš trubkou.. 55mm má TDI !! Kouřit to nemá,ale pokud vylítne bubák v zátahu,tak to nevadí..hlavně si připoj měřák tlaku ať víš kolik ti to tlačí..jinak to bude kouřit podle toho,kolik budeš tlačit a kolik přidáš nafty..musíš si s tím vyhrát..a to chce čas..můžeš se v tom vrtat třeba půl roku,než to doladíš perfektně..Krbas píše:ok poladim čerpadlo a turbo a uvidim co to bude dělat ale ještě dotaz. Má to kouřit nebo spíš ne nebo to je jedno ..? A co se týče toho výfuku jeden říká 55mm nerez průchozí ty řikáš 50mm se středákem tak neim jak to udělat..?
Octavia II RS
Ještě bych měl jeden dotaz zládně mě to turbo uchladit nějaký z těchto FMIC http://www.subaruclub.cz/inzerat/prodam ... ic-1-14215
spíš ze přikláním k tomu většímu a jelikož na 205 není moc místa tak lepší než origo.
Díky.
spíš ze přikláním k tomu většímu a jelikož na 205 není moc místa tak lepší než origo.
Díky.
1.9 TD AAZ
Chtěl bych se zeptat jestli by nešli dát do AAZtka nějaký jiný trysky?Díky
Re: 1.9 TD AAZ
Ak čemu ti to pomůže?? To není jak TDI,že triskama zvedneš výkon o 30PS..stačí poladit čerpadlo a turbo..Bajzaa píše:Chtěl bych se zeptat jestli by nešli dát do AAZtka nějaký jiný trysky?Díky
Octavia II RS
Re: 1.9 TD AAZ
To už mámRudisTDic píše:Ak čemu ti to pomůže?? To není jak TDI,že triskama zvedneš výkon o 30PS..stačí poladit čerpadlo a turbo..Bajzaa píše:Chtěl bych se zeptat jestli by nešli dát do AAZtka nějaký jiný trysky?Díky

-
- Sběrač informací
Zdravíčko přátelé.... pročtený to mám skrz na skrz, ale.... už se peru docela dlouho s čerpadlama a potřeboval bych poradit
1. čerpadlo 1,6TD + do něj 10mm pístek -> jak na to
2. čerpadlo 1,9TD + do něj 10mm pístek -> jak na to
/ mám za to že by mělo stačit vačka z 1,9TD čerpadla r.v. 95 a vejš + TDI 10mm hlava s pružinama /
radši si ale nechám poradit od zkušenějších......
Hospy
1. čerpadlo 1,6TD + do něj 10mm pístek -> jak na to
2. čerpadlo 1,9TD + do něj 10mm pístek -> jak na to
/ mám za to že by mělo stačit vačka z 1,9TD čerpadla r.v. 95 a vejš + TDI 10mm hlava s pružinama /
radši si ale nechám poradit od zkušenějších......
Hospy
VW Scirocco II ABT tuning
VW Golf II GTD
VW Transporter T3 Multivan Hannover Bluestar
VW Golf II GTD
VW Transporter T3 Multivan Hannover Bluestar