Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Tak nez se pojede na Sosnovou probehne jista priprava:
- novy olejovy, vzduchovy, palivovy a kabinovy filtr a olej.
- no a asi pujdou disky konecne do laku. Vidim to na plnohodnotnej lak.
- od jednoho kamarada by meli docestovat znaky na disky.
Takze chybi uz jen hlavni znaky a denni sviceni a auto by melo byt zhruba hotovo..
- novy olejovy, vzduchovy, palivovy a kabinovy filtr a olej.
- no a asi pujdou disky konecne do laku. Vidim to na plnohodnotnej lak.
- od jednoho kamarada by meli docestovat znaky na disky.
Takze chybi uz jen hlavni znaky a denni sviceni a auto by melo byt zhruba hotovo..
Favo: planu je strasne moc ale jsem ted neskutecne financne vycucanej.
Do konce roku to vidim na rozvody, kladku a remen k altiku a zimaky do laku...Mozna denni sviceni...Rad bych zadky chlazene..
Pokud se proda FMIC kit od Forge tak bych chtel udelat FMIC od TTS a vlastnorucne delane hlinikove vedeni o vetsim prumeru... No ale chtel bych pritelkyni v prosinci pozadat po sesti letech o ruku tak se musim krotit... Nebo mi utece

Dlouhodobe plany jsou posouvane kazdy rok....
Chtel bych konecne nejake kone takze bych rad snad pristi rok realizoval:
1756VK + trysky a vyfuk....snad se dostanu (nekdy) na 230-240HP pak bych byl spokojenej...ale treba dnes vyhraju ve sportce a bude vystarano

Do konce roku to vidim na rozvody, kladku a remen k altiku a zimaky do laku...Mozna denni sviceni...Rad bych zadky chlazene..
Pokud se proda FMIC kit od Forge tak bych chtel udelat FMIC od TTS a vlastnorucne delane hlinikove vedeni o vetsim prumeru... No ale chtel bych pritelkyni v prosinci pozadat po sesti letech o ruku tak se musim krotit... Nebo mi utece

Dlouhodobe plany jsou posouvane kazdy rok....
Chtel bych konecne nejake kone takze bych rad snad pristi rok realizoval:
1756VK + trysky a vyfuk....snad se dostanu (nekdy) na 230-240HP pak bych byl spokojenej...ale treba dnes vyhraju ve sportce a bude vystarano

Koukal jsme na stav svého účtu a po vše těch letošních opravách jsem totálně v prd..., takže letos to vidím už jen na naftu do nádrže.
Jestli se ještě něco podělá, nebo mě zase někdo nabourá tak končím a vracím se k feldě.
Na sportku zapomeň, na tu čekám já jak na Boží smilování.
Jestli se ještě něco podělá, nebo mě zase někdo nabourá tak končím a vracím se k feldě.
Na sportku zapomeň, na tu čekám já jak na Boží smilování.

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
favo: Tak se mrkni na me letosni investice...je mi z toho az mdlo co jsem do toho keplu vrazil.. Ale je to jak mor.. Vzdycky se neco naskytne co je pak problem sehnat tak vymetu kouty...ze reme rohliky ale hlavne aby to bylo...proto uz bych chtel taky chtel ukazat ze auto neni na prvnim miste a sehnat peknej zasnubak..
Pokud u me vyjde sportka poridim R8 a s fabie se udela jinej level...narval bych do toho techniku s gti6
Rozhodne by nesla z baraku

Btw. tobe to aspon jede.. Me to zatim jen brzdi a sedi v zatackach.
Pokud u me vyjde sportka poridim R8 a s fabie se udela jinej level...narval bych do toho techniku s gti6

Btw. tobe to aspon jede.. Me to zatim jen brzdi a sedi v zatackach.
Tak ze sportky nic není.
Mě už to i nějak brzdí, rozhodně lépe jak před tím.
Tak jede, jede mi to rozhodně lépe než když jsem to koupil a než všechny auta dohromady co jsem zatím měl, ale znáš to, nevadilo by mi kdyby to jelo i o chlup lépe.
Jenže jsou dny kdy mě to začne všechno pěkně sr´.. a říkám si že mi tohle musí stačit.

Mě už to i nějak brzdí, rozhodně lépe jak před tím.
Tak jede, jede mi to rozhodně lépe než když jsem to koupil a než všechny auta dohromady co jsem zatím měl, ale znáš to, nevadilo by mi kdyby to jelo i o chlup lépe.
Jenže jsou dny kdy mě to začne všechno pěkně sr´.. a říkám si že mi tohle musí stačit.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Tak mam seriozniho zajemce na FMIC a resim nastupce. Zatim jsem zvolil upravenej IC z ibizi cupry a to konkretne IC od firmy THS. Vedeni bych rad udelal s ohybanyho hliniku o prumeru 60mm... Ma nekdo nejaky napad..postreh apod. Hlinik budu pertlovat aby nevylitavali hadice. Prirubu na cidlo hodlam palit na laseru externe.. Ohybacku na hlinikove trubky budu mit k dispozici ale bez obsluhy...
Takze vim do ceho jdu? Trosku se bojim je-li to v mych silach.
Takze vim do ceho jdu? Trosku se bojim je-li to v mych silach.
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
nevim, jestli delas reditele cezu, ale co koukam, ze jsi do toho nasypal, tak jsi si mohl koupit Imprezu STI a mel by jsi konecne auto, co brzdi a jede a nemusel by jsi do toho sahat 

felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi