Kat Off

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Votas83
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Votas83 »

Zorg napsal:Votas83: tvoje příspěvky nejsou moc srozumitelné, ale jak už jsem psal, tady nejde o to, kdo se urazil. Mě je to defakto šumák, snad tě na silnici nepotkám (kdyžtak si zapnu vnitřní cirkulaci) a na sprintech si na těch 14.5s zacpu nos :D Tady jde o to, že chceš vědomě jezdit v dýmovnici v normálním provozu a ještě jsi na to hrdej, to už je diagnóza. Doufám, že jezdíš i do reichu a jednou tě tam chytí, aspoň se po cestě domů ve vlaku naučíš česky.

Ja nechci nikoho urazit,jen mám na tohle svuj nazor.Sprinty buhuzel nejezdim,neboj :)
Víš pro vaš klid,chci jezdit po měste a chci aby to kouřilo asi takhe:
http://vimeo.com/8520271 (rofl)
Prosím už to neřešte,nebo si na tohle založte jiný vlakno,tady sme sekce zvyšovaní:VW a ne jak to nedělat...DÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!
_Jan_
Přispěvovatel

Příspěvek od _Jan_ »

Dobrej flame. :)

Jen poznamka na okraj. Kdyz prede mnou obcas da nejaky auto s velkym TDi (Tourag V10, Audi 3.0 atd.) plnej plyn a vlitne mi to do kabiny, tak bych se z toho poblil. A to tam maj KAT, DPF a EGR.

Ja dal KAT pryc z duvodu mechanicky zavady a jeho poskozeni.
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

myslim ze aj s Katom ci DPF/FAP sa daju odladit pekne parametre vid WTCC ci LMP1 HDI/TDI, eco power tuning je buducnost :D ;)
Mercdes C cdi
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Ano dají, ale veškerý komponenty svojí konstrukcí tomu výkonu odpovídají. Rozhodně toho výkonu nedosáhneš se sériovými díly...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

hej ale i tu sa najdu ladici s peknym vykonom a katom ;) napr.: subz3ro_tdi (noteeth) ak som si dobre vsimol tak sa to dá poladit...... :scooter:

stale nechapem ze tie 2L TDI od seatu s cca 280k/500Nm WTCC vobec nedymia ako to robia..... :? a to maju restriktor v sani si myslim
Mercdes C cdi
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

(LOL)
Na mna sa chlapci moc nepozerajte, ten KAT tam isiel naspat iba nedavno (daval som zanovny vyfuk a bolo mi luto to rezat), predtym som jazdil vyse 2 roky bez neho..... dam vediet, ked sa to poladi na brzde so 6kvaltom..... ale chodi to fajn, pokles krutiaceho momentu ani vykonu som pocitovo nezaznamenal, log za jazdy ukazal ze turbo sa nafukuje aj reguluje bez problemov... Kone tam nejake budu (rofl)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

Dani34el píše:
Votas83 píše:Zdavím,klucíí,pár stranek zpet jsem řešil vykuchani katu,chci ze zeptat,je tady nekdo z prahy či poblíž,kdo mi by to zpachal?
všem předem dík :)
Chlape dej od toho ruce pryč ! Nějáký přidávání výkonu ok ale vyndat kat je prasárna, NOx to sice neovlivní (pokud zaděláš recirkulaci výfukovejch plynů zvýšíš ale i NOx až 2x) ale HC a CO tak zvýšíš až 3-4 x !! Dejchaj to naše děti...navíc auto už nesplňuje homologační protokol a de fakto nemá na silnici co dělat !!
vsadím se, že když pojedu na emise, tak projdu :D
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

Golf-GT píše:
Dani34el píše:
Votas83 píše:Zdavím,klucíí,pár stranek zpet jsem řešil vykuchani katu,chci ze zeptat,je tady nekdo z prahy či poblíž,kdo mi by to zpachal?
všem předem dík :)
Chlape dej od toho ruce pryč ! Nějáký přidávání výkonu ok ale vyndat kat je prasárna, NOx to sice neovlivní (pokud zaděláš recirkulaci výfukovejch plynů zvýšíš ale i NOx až 2x) ale HC a CO tak zvýšíš až 3-4 x !! Dejchaj to naše děti...navíc auto už nesplňuje homologační protokol a de fakto nemá na silnici co dělat !!
sak jasne kdyz se nemeri emise :P (LOL)
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

kozelpub píše:
Golf-GT píše:
Dani34el píše: Chlape dej od toho ruce pryč ! Nějáký přidávání výkonu ok ale vyndat kat je prasárna, NOx to sice neovlivní (pokud zaděláš recirkulaci výfukovejch plynů zvýšíš ale i NOx až 2x) ale HC a CO tak zvýšíš až 3-4 x !! Dejchaj to naše děti...navíc auto už nesplňuje homologační protokol a de fakto nemá na silnici co dělat !!
jediný co na golfu projde tak jsou emise, přez kanál neprojedu tak nezkusej brzdy a nic, hold je to nízký :)
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
zorg
Sběrač informací

Příspěvek od zorg »

dolar100 píše:myslim ze aj s Katom ci DPF/FAP sa daju odladit pekne parametre vid WTCC ci LMP1 HDI/TDI, eco power tuning je buducnost :D ;)
+1
Dokud neuvidím graf, kolik s a bez katu, je "navyšování výkonu výkuchem katu" jen plácání do vody, viz pozitivní subjektivní dojeb subz3ra.
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

Golf-GT píše:
kozelpub píše:
Golf-GT píše: vsadím se, že když pojedu na emise, tak projdu :D
jediný co na golfu projde tak jsou emise, přez kanál neprojedu tak nezkusej brzdy a nic, hold je to nízký :)
to já na kanal ještě zajedu dal mě nepouštěj .....:D ale zase když vidi že vše je čerstvě udělany všechny čepy a silentbloky menim před technickou tak nad tim dokažou přimouřit oči a mam to bez podmazli kapsy
VW passat 1.9TDI 81kw
subz3ro_tdi
Aktivista

zorg píše:+1
Dokud neuvidím graf, kolik s a bez katu, je "navyšování výkonu výkuchem katu" jen plácání do vody, viz pozitivní subjektivní dojeb subz3ra.
cece, opatrne s tym "m" a "b" na klavesnici, dobru chvilu som sa zamyslal ci som nieco zle napisal kym mi to doslo (rofl)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

(LOL) subjektivní dojeb je hodně dobrej
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

Zajímalo by mě jak by se taková věc dala hodnotit objektivně. (noteeth)
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
subz3ro_tdi
Aktivista

Markus01: Tak ze to budes mat podlozene grafom z brzdy...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“