to je klasika,ja to rikal.Jen to oddali reseni problemu coz je vlozka a nbeo vymena za jinou.Lukas77 píše:Ahoj chalani tak hlásim že na mojom aute podložka na dlho nepomohla najazdených od vloženi podložky cca 8 tis km a problém sa začína vracať nanovoOstáva už asi len repas alebo nájsť na vrakovisku novú prevodovku. Myslíte že tam bude pasovať prevodovka od r.v 2008 kde by sa už táto chyba nemala vyskytovať ? Neviem či mám túto prevodovku ešte dojazdiť a riesiť to až keď sa úplne rozsype... Môže poškodiť aj niečo ďalšie?
Poskodit nic jinyho nemuze...zatim. Ono ta hridel casem zacne vytlacovat vicko a jednou az vypadne tak ti vytece olej.Mozna vypadne i predloha ptze uz nebude na nicem drzet a je vymalovano.Co se pri tom muze prihodit krom toho ze se vratis na odtahovce nikdo nevi.
Muzes tam zas taky vrazit dalsi podlozku...na chvili.

Pokud budes davat jinou a i jjiny typ tak si zjisti jestli maji stejny pr. pomery.
Ja taky zatim hobluju starou a modlim se at vicko nevypadne ptze ho to uz vytlacuje.Porad to oddaluju a nevim jestli repas a nebo jinou zas na chvili ptze vymackany jsou vsechny.