Čus, mám trojku 1.9 TD 55kw a zvyšoval jsem výkon přez čerpadlo a zvedli se mi otáčky na zhruba 1600 - 1800 tak jsem se nsažil stáhnout na dorazu plynu a na lanku ale už to mám na max a otáčky jsou pořád 1200...kde se dá dál snížit otáčky dík za radu
Heled, tak volnoběh mám seštelovanej....jen čim může bejt že mi to skoro vůbec nekouří....né že by mi to vadilo ale neni to divný? při tak otevřenym čerpadle? Btw: motor 1.9 TD 55kw díkes
UchoTD píše:no však zistíš časom... že toľko fúkať bez cooleru nieje najmenšia sranda )))
pokud máš budík na tlak tak asi víš,že tlak turba se ti zvyšuje při přidání,nebo max poloze plynu a když plyn pustíš tak ti tlak klesne ne?Nejezdím pořád kudlu,ale kolem 2200 ot.s lechtáním plynu mě tlačí jen 0.1 bar Coolery mám 3 ani jeden mě nevyhovuje a jeden z těch 3 budu převařovat bok,ale nevím u koho a ještě chci 10 mm hlavu z TDI
Hosi vento 1.9 TD AAZ na wastegate zadnej imbus tak budu muset pro zvyseni tlaku sundat tahlo jisteny segrovkou u vejfukovky a otazka zni jak moc zasroubovat? vim ze to tu nekde je ale aby rec nestala jinak představa je 1.1-1.2 bar ted tlaci ve spici 0.65-0.7 s pridanim nafty pocitam jen o kolik utahnout (zkratit) tahlo od banky ke klapce diky za odpovedi....
Co může způsobovat větší hlučnost motoru pro přídání nafty ? Mam čerpadlo po go, vstřiky kontrolovaný před rokem, předvstřik taky dobře nastavenej a motor je v základním nastavení pěkně tichej (nebo tak nějak normálně na diesel), ale po přidání půl otáčky se hlučnost poměrně dost zvýšila...