BMW 325 TD TDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čau kluci, už delší dobu tady na foru sleduji dění a abych nezahalel tak vam chci představit muj projekt E30 TDS
Motor usazenej (trochu porod aby se vešel i se saharou), převodovku z 2,4td a dif se svorem poměr 2,62, co se týka podvozku dá se říct vše nové, spojka 240mm s HDS lamelou - zatím drží
výfuk trubka 60mm - čístá, big IC. Motor 2,5tds na mechanice s 12mm hlavou a vyšší vačkou, takže nafty mam docela dost, ted je na řadě turbo, zatím je origo s 1,8bary, vaham co tam napasovat. Mam k dispozici holset WH1C to se mi zdá ale dost velké, pak K26, nebo GT2260v.
Jinak první dojmy z jízdy.....jde z toho strach
ale jak tu někdo napsal "výkon je droga"

Motor usazenej (trochu porod aby se vešel i se saharou), převodovku z 2,4td a dif se svorem poměr 2,62, co se týka podvozku dá se říct vše nové, spojka 240mm s HDS lamelou - zatím drží

Jinak první dojmy z jízdy.....jde z toho strach

Teď už se s náma můžeš bavitBueno píše:Já se s váma snad nebudu bavit, než našetřim na něco dalšího pro mě

PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
Kdyby někdo potřeboval GT2260 z bmw tak mám na prodej. V turbu je komplet novej střed na kterým jsem najel asi 100km
S turbem jsem byl teď preventivně na převážení v turbopoweru v holicích. Absolutně bez jakýchkoliv vůlí.
A kdyby měl někdo na prodej turbo z E28 2,4td, tak koupím. Ale jen velké z E28. Z e30 a e34 nééé. Případně díly z něj taky beru.

A kdyby měl někdo na prodej turbo z E28 2,4td, tak koupím. Ale jen velké z E28. Z e30 a e34 nééé. Případně díly z něj taky beru.
Naposledy upravil(a) oldaf dne 06 říj 2014, 22:45, celkem upraveno 1 x.
Noo to čerpadlo co jsi mi vykouzlil je fakt peckovýoldaf píše:Teď už se s náma můžeš bavitBueno píše:Já se s váma snad nebudu bavit, než našetřim na něco dalšího pro měS tvým nejvýkonějším čerpadlem minimálně v Čr určitě

Taky už od nás za tebou jedou až do Prahy s čistícím vozem a drhnou silnici, jinak přes závěje sazí nikdo neprojede.Bueno píše:Noo to čerpadlo co jsi mi vykouzlil je fakt peckovýoldaf píše:Teď už se s náma můžeš bavitBueno píše:Já se s váma snad nebudu bavit, než našetřim na něco dalšího pro měS tvým nejvýkonějším čerpadlem minimálně v Čr určitě
Nejenom že odrovnalo spojku asi po 5ti stech metrech, ale je to solidní dýmovnice i bez přidavače
Od trojky vejš stačí sešlápnout tak centík až dva a klouže to
Jinak jsem se dnes tak nadejchal sazí že mám ucpaný dýchací cesty a knedlík v krku.
No asi budu muset něco ubrat.. Jsem se koukal do zrcátka a viděl jsem jen mlhuoldaf píše:Taky už od nás za tebou jedou až do Prahy s čistícím vozem a drhnou silnici, jinak přes závěje sazí nikdo neprojede.Bueno píše:Noo to čerpadlo co jsi mi vykouzlil je fakt peckovýoldaf píše: Teď už se s náma můžeš bavitS tvým nejvýkonějším čerpadlem minimálně v Čr určitě
Nejenom že odrovnalo spojku asi po 5ti stech metrech, ale je to solidní dýmovnice i bez přidavače

Aspoň víme že to jde, už to máme zmáknutý jak amíci s cumminsama.Bueno píše:No asi budu muset něco ubrat.. Jsem se koukal do zrcátka a viděl jsem jen mlhuoldaf píše:Taky už od nás za tebou jedou až do Prahy s čistícím vozem a drhnou silnici, jinak přes závěje sazí nikdo neprojede.Bueno píše: Noo to čerpadlo co jsi mi vykouzlil je fakt peckovýNejenom že odrovnalo spojku asi po 5ti stech metrech, ale je to solidní dýmovnice i bez přidavače
jsme tam měli napasovat to HIčko, potom by to tolik nekouřilooldaf píše:Aspoň víme že to jde, už to máme zmáknutý jak amíci s cumminsama.Bueno píše:No asi budu muset něco ubrat.. Jsem se koukal do zrcátka a viděl jsem jen mlhuoldaf píše: Taky už od nás za tebou jedou až do Prahy s čistícím vozem a drhnou silnici, jinak přes závěje sazí nikdo neprojede.

ahoj,taky mam postavene tds ve trice,odkud jsi?je moznost se dojet juknout?hanzdj píše:Čau kluci, už delší dobu tady na foru sleduji dění a abych nezahalel tak vam chci představit muj projekt E30 TDS![]()
Motor usazenej (trochu porod aby se vešel i se saharou), převodovku z 2,4td a dif se svorem poměr 2,62, co se týka podvozku dá se říct vše nové, spojka 240mm s HDS lamelou - zatím držívýfuk trubka 60mm - čístá, big IC. Motor 2,5tds na mechanice s 12mm hlavou a vyšší vačkou, takže nafty mam docela dost, ted je na řadě turbo, zatím je origo s 1,8bary, vaham co tam napasovat. Mam k dispozici holset WH1C to se mi zdá ale dost velké, pak K26, nebo GT2260v.
Jinak první dojmy z jízdy.....jde z toho strachale jak tu někdo napsal "výkon je droga"
tds in BMW E30