Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
radluk
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od radluk »

Pavel

No, snad si kazdy z nas zvazi rizika, ci vyhody, proc pripadne volit jisteho majitele koncernu Agrofert do politiky ;) Nevim co od toho pana cekat, ale urcite mu nejde o lid. (offtopic)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

radluk píše:Pavel

No, snad si kazdy z nas zvazi rizika, ci vyhody, proc pripadne volit jisteho majitele koncernu Agrofert do politiky ;) Nevim co od toho pana cekat, ale urcite mu nejde o lid. (offtopic)
Nevim co udělá v politice, ale znám spoustu lidí, kteří pro něj přímo dělaj a znaj se s nim a můžu říct že jako zaměstnavatel se o svý lidi stará královsky. Příklad - jedna jeho zaměstnankyně měla nehodu v Řecku, zajistil odtah a poslal pro ní letadlo..........
Elektronika auta a technika........
776 829390
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Martin.R píše:
radluk píše:Pavel

Nevim co udělá v politice, ale znám spoustu lidí, kteří pro něj přímo dělaj a znaj se s nim a můžu říct že jako zaměstnavatel se o svý lidi stará královsky. Příklad - jedna jeho zaměstnankyně měla nehodu v Řecku, zajistil odtah a poslal pro ní letadlo..........
Asi mu to pak vrátí jinak, nikdy nic nebývá zadarmo.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

je vůbec odvaha do toho řecka jezdit, já byl letos na korfu viděl jsem tam pár českých značek,

benál stál 1,7e,

olej v supermarketech se dal najít ve velkém balení 22 korun, mají i kukuřičný

řidiči tam jezdí slušně, ;)
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

Ale dnes ráno nemilé překvapení-flaška olej Aureol slunečnicový pohozená na zápraží obsahovala místo žluťoučkého oleje bělavou želatinu-takže do autíčka už nelejt.. (noteeth)
Jezdím na vše co teče..
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

peopleman píše:Ale dnes ráno nemilé překvapení-flaška olej Aureol slunečnicový pohozená na zápraží obsahovala místo žluťoučkého oleje bělavou želatinu-takže do autíčka už nelejt.. (noteeth)
Mě to povídej.. nemít ji naředěnou benzinem tak dneska nenastartuju, venku -3°C.
Mercedes-Benz W210 300D
hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

Se divím, mě to loni na něj startovalo i při -7°C (noteeth)

O víkendu mi omylem do nádrže ukáplo 20l esteru použitý sóji (což jsem se dověděl až pak, zdál se mi nějaký atypicky tmavý) a po první jízdě a vychladnutí jsem při startování skoro vyflákal 220Ah baterku, vystříkal etherovej sprej, než mě napadlo vylejt filtr, nalejt do něj surovou slunečnici z globusu a pak se to po delším tejrání teprv povedlo nastartovat. Radši jsem po dlouhý době navštívil pumpu a dotankoval 8l nafty. Už to teda jakžtakž startuje :)
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
hanyking
Přispěvovatel

Příspěvek od hanyking »

hranicka píše:Se divím, mě to loni na něj startovalo i při -7°C (noteeth)

O víkendu mi omylem do nádrže ukáplo 20l esteru použitý sóji (což jsem se dověděl až pak, zdál se mi nějaký atypicky tmavý) a po první jízdě a vychladnutí jsem při startování skoro vyflákal 220Ah baterku, vystříkal etherovej sprej, než mě napadlo vylejt filtr, nalejt do něj surovou slunečnici z globusu a pak se to po delším tejrání teprv povedlo nastartovat. Radši jsem po dlouhý době navštívil pumpu a dotankoval 8l nafty. Už to teda jakžtakž startuje :)
Tak to je divoké. :D Jaké máš auto? Jezdíš bez přestavby?
Škoda felicia 1.9D
hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

hanyking píše: Tak to je divoké. :D Jaké máš auto? Jezdíš bez přestavby?
Feldu s lucasem, takže poctivě esterifikuju, ale loni až do destrukce čerpadla jsem tam lil surovej olej. Přestavba se sice plánovala, ale nějak na ni nedošlo.
S tou sójou nebyl problém s tekutostí, problém byl, že to prostě za studena nehořelo. (noteeth)
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

Já to tam teď v zimě radši neleju a jezdím na naftu s vifem.

Nejvíc výkonu mám když začne svítit hladový oko, to auto nejde zastavit, bůh ví co to tam plave že se mu to tak líbí. :?

A mám dotaz, nejde mi normálně natankovat. Dám do hrdla pistoli, pustím na plno a během 2 vteřin se nafta dostane až k hrdlu (ani ne tak nafta jako spíš pěna) a pistole se vypne. musím tu pistoli držet a lít to tam tak 1/3 rychlostí aby to stíhlo odtíkat, nevíte kde je problém? :?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

odvětrání nádrže skřípnuto nebo zajebáno a zalepeno od oleje ;)
LADAIII
Přispěvovatel

Příspěvek od LADAIII »

Ty vole, kde tu baterku mas? :) Tam kde patri? Jen me udivuje ze se vleze.
hranicka píše:Se divím, mě to loni na něj startovalo i při -7°C (noteeth)

hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

LADAIII píše:Ty vole, kde tu baterku mas? :) Tam kde patri? Jen me udivuje ze se vleze.
Na kolečku a k tomu startovací kabely ;)
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

nejaka akce na olej? ze bych nakuil do zasoby nez bude stat nafta 40 kc:( sikla by se ta snizena dan. Sere me,ze uz je zase benal levnejsi:(
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

V globusu prodavaj 5l olej a v prepoctu vyjde na asi 22 kc / 1l asi jsem ho videl i v tescu
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“