Sám bych tomu nevěřil kdybych to neviděl na vlastní oči.

Že by štěstí na auto ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
X3 3.0sd .. to je nářezmibfox píše:Ja osobne si myslim, ze nejlepsi motory naftovy vubec ma bmw 3.0d
V podstate porad stejny motor, se sirokou skalou vykonu. Po roce 2001 v jakymkoli aute je to dobra koupe.
Mam tdi a jsem spokojeny. V prechodu na 3.0d mi brani jen finance.
Osobne radim, auto do 100 tis kc tdi
150-200 tis a vic kdo chce diesel, tak bmw 3.0d nebo 35d
A6TDI píše:tak se trochu rozepiš když uš to tady vykřikuješ podruhý
kámoš měl M3 asi 06 a řikal že měl co dělat s 535d
no,..ideální auto na naše nezničené silnicemibfox píše:A6TDI píše:tak se trochu rozepiš když uš to tady vykřikuješ podruhý
kámoš měl M3 asi 06 a řikal že měl co dělat s 535d
Tomu bych veril, nahodou muj kamarad ma kombika 535d a teda to jede!
285 km/h s prumernym chipem tam vytahnul. Nekde sem videl strop 305 km/h
origo chip z reichu.
ked chceš dobré TDi zo serviskou a málo Km dorbý rok tak to do 100tis nekúpiš a to platí aj pri BMW tam ked chceš tiež málo KM /pravdivých / serviska prvý majiteľ tak je cena trochu indemibfox píše:Ja osobne si myslim, ze nejlepsi motory naftovy vubec ma bmw 3.0d
V podstate porad stejny motor, se sirokou skalou vykonu. Po roce 2001 v jakymkoli aute je to dobra koupe.
Mam tdi a jsem spokojeny. V prechodu na 3.0d mi brani jen finance.
Osobne radim, auto do 100 tis kc tdi
150-200 tis a vic kdo chce diesel, tak bmw 3.0d nebo 35d
neviem ako si nato prišiel čo píšeš ale práve taliani začali montovať prvý motory common-rail JTD a tie motory fungujú bez menších problémov od roku 1997 a VW o 14 rokov neskôrTomasvw píše:presne tak. aj ked pravdou mozno je ze taliani mali zopar dobrych napadov, nikdy ani jeden z nich nedotiahli dokoncaMirekX píše:hochu hochu,pámbů (fiat) s tebouNemám tolik času, ale věz, že každé druhé slovo v tvém příspěvku je jaksi mimo....
Nemáte tam faráře itala?????