Ako vybrat to spravne ANALOGOVE webasto?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
konektor D5W-Z
Ahoj kluci,
nevěděl by někdo z vás číslo konektoru z obrázku, nebo ještě lépe číslo protikusu ? Je to konektor bufíku D5W-Z pravděpodobně z F. Focus.
Děkuju, B.

nevěděl by někdo z vás číslo konektoru z obrázku, nebo ještě lépe číslo protikusu ? Je to konektor bufíku D5W-Z pravděpodobně z F. Focus.
Děkuju, B.

-
- Nováček
nemáte někdo číslo dílu toho relé J8 ? podle schématu by mělo mít 5 pinu..díkytomiisp píše:jo, to je spinacie rele, nie prepinacie a aj tak 25 a 10A je malo, potrebujes klasicke prepinacie rele ktore bezne kupis niekde v autouciastkach a ma 40A alebo 40A/30A
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Prečo si to zbytočne dramatizuješ..? 
Daj tam toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1

CAHA 125 kW TDI CR
joo díkec to by taky šlo..ještě to sehnat v ČRMarek_A4 píše:Prečo si to zbytočne dramatizuješ..?

passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
mám problém s tím proudem 40/30 A nikde není..jen 20/30 nebo 15/40 snad bude stačit..ROMEK píše:A proč by to nešlo zohnať v ČR? je to klasické autorele 12V v každých autodieloch by si to mal kupiť
ještě prý není špatné dopojit i časové relé aby větrák sepnul později než bufík nahřeje vodu...má to smysl tam dávat?
Potreboval by som radu so zapojením Webasta thermo top E do Octavie 1,9 Tdi s klimatronikom. Kúpil som staršie Webasto, už som ho namontoval do auta, akurát potrebujem pomôcť so zapojením elektriky. Do kabíny mi ide od relátka z motora červený a hnedý kábel. Podľa plánu čo som si tu stiahol je napísané, že tieto dva káble mám zapojiť za 30A poistku ktorá obláda ventilátor v aute. A ešte ide od relátka modro-biely kábel ktorý sa má zapojiť do klimatroniku na pin 1. Keď som sa radil s elektrikárom, tak mi povedal, že tie dva káble čevený s čiernym nemám zapájať. Mám len zapojiť modro-biely kábel ku klimatroniku ktorý potom bude obládať celé Webasto. Mám tam zapojiť ešte diódu. Tak by som portreboval vedieť aký je správny postup
Octavia 4x4, turbo KKK, 96Kw rok výroby 2001,
strieborná.
strieborná.
Re: prosim o radu
2: misoLM
je to prihrievac bez vodnej pumpy (neovlada ju bufik)?
2-biely diagnostika
3-zlty start oproti zemi
6-cierno oranzovy na palivovu pumpu
je to prihrievac bez vodnej pumpy (neovlada ju bufik)?
2-biely diagnostika
3-zlty start oproti zemi
6-cierno oranzovy na palivovu pumpu
pepem
oranzovy na pal.pumou
Cfrdbh
Naposledy upravil(a) misoLM dne 22 lis 2012, 09:28, celkem upraveno 1 x.