SVKKlobasa: To oznacenie oleja je Castrol Magnatec, nie Magnetic..... Sorry, ale pri pomysleni ze by si si lial do motora cosi magneticke som sa v duchu tak zasmial ze mi to nedalo si nerypnut
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Když čistíte sání, demontujete jen ERG ventil ( 8 ) nebo shazujete i celou trubku sání ( 4 ) ? Nerad bych, aby mě při čištění trubky sání napadalo svinstvo dolů... Tak mě připadá, že abych to vyčistil jak se patří, tak bych musel rozebrat půlku motoru.
toby66kw píše:Druhou na erg ventil,pokut chceš tu trubku vyhodit ven
Ale nemusí se vytahovat ne?Tak bude pak stačit jen jedna....?
Kdyz zvolis vetsi tloustku (ja mel 5 mm) tak jak se tu často doporucuje, a das ji jen na jednu stranu pod trubku, druha strana uz pak spatne pasuje na místo, protože se dost zmeni ten uhel a trubka se tolik nepodda. Pak musis pouzit dve...
tak jsem to dnes rozdělal a na 80tis km,to bylo dost zasrané,ale prvních 30tis s tím jezdil otec,moc tomu nedával..Podle mě,aby to egr nefungoval,stačí zaslepit hadičku,ten ventil se nebude hýbat a zplodiny ho určitě samotné nenazvednou.Sice už mám obj záslepky,ale nemusí tam ani přijít.Pak
uvidíme,jak se bude motor zahřívat
Vždyť to tu už bylo popsáno.
Zaslepka se dává, aby skrz EGR nic neuteklo. Stává se totiž, že samotný EGR i když ho neovládáš tou zaslepenou hadičkou, zůstane pootevřený, nebo prostě netěsní.
octavie81 píše:tak jsem to dnes rozdělal a na 80tis km,to bylo dost zasrané,ale prvních 30tis s tím jezdil otec,moc tomu nedával..Podle mě,aby to egr nefungoval,stačí zaslepit hadičku,ten ventil se nebude hýbat a zplodiny ho určitě samotné nenazvednou.Sice už mám obj záslepky,ale nemusí tam ani přijít.Pak
uvidíme,jak se bude motor zahřívat
Tak dnes jsemzalepil,ale moc se mě nezdá výkon,tak o 15procent mín,má někdo stejnou zkušenost s ahf 81kw kokta
To máš takhle zalepený celý sáni i s hlavou...já délal těsnéní pod hlavou a ty inženýry bych nakopal do prd....celý komplet jsem to úplné vyćistil ERG zaslepil a kouřivost o 40%nižší...jinak proti heslu No SMOG NO FUN nic nemam..ale rozhodné to vyčisti a zadélej..brácha to na octávce taky čistlil..nejŕív chtěl jenom EGR,ale kdyź to vidél tak vyndal celý sací potrubí...!!!!
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
Jaký máte názor na zaslepení egru u 96KW PD?? nebude to hlásit nákou závadu??? nebo to nechat radši funkční??? Nemám přístup na VAG tak bych nerad aby tam pak neco na mě svítilo na palubce!!
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
live 69 píše:Jaký máte názor na zaslepení egru u 96KW PD?? nebude to hlásit nákou závadu??? nebo to nechat radši funkční??? Nemám přístup na VAG tak bych nerad aby tam pak neco na mě svítilo na palubce!!
čau...hele otec to má Passatu B6 96kw taky zaslepený a nic mu to nepíśe ani nic nesvítí..takźe by to mélo bejt v cajku...
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
Žádnej ubytek výkonu, problém se spotřebou nic??? A hadičku nechal zapojenou jo?? Jen dal přepážku a jezdí OK??
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
oktáf píše:jj, mám stejnej názor podle mě kdo tahá nízký otáčky, jezdí po městě, stojí na křižovatkách a v kolonách a podobně, tak má to sání výrazně zanesenější. oleje a nafta na to nebudou mít až tak podstatnej vliv.
To je asi podtáčaním motoru vtedy sa to znečisťuje nie naftou a olejom