KAMA píše:Tak jsem konecne byl na brzde a docela jsem zpokojeny akorat bych moc rad kdyby se mi k tomu vyjadril ¨Dr¨ Reesha Bohuzel mi proste nejde nahrat graf (zitra zkusim znovu) Jo jinak to je 130pd+chip---175 Hp-365 Nmhttp://leteckaposta.cz/966862919
RE: Graf ti pujde nahrat pokud ho zmensis a dodrzis pozadovanou velikost...
At delam co delam proste niccc 800 na 600 744 na 1024 a proste nic !!!!!!!!! soubor to odesle ale galerie prazdna asi budu plakat
KAMA píše:Tak jsem konecne byl na brzde a docela jsem zpokojeny akorat bych moc rad kdyby se mi k tomu vyjadril ¨Dr¨ Reesha Bohuzel mi proste nejde nahrat graf (zitra zkusim znovu) Jo jinak to je 130pd+chip---175 Hp-365 Nmhttp://leteckaposta.cz/966862919
RE: Graf ti pujde nahrat pokud ho zmensis a dodrzis pozadovanou velikost...
At delam co delam proste niccc 800 na 600 744 na 1024 a proste nic !!!!!!!!! soubor to odesle ale galerie prazdna asi budu plakat
Huml píše:já se díval, akorát co ty dva zuby, nedošlo k prokluzu kol?
Tak to ti nereknu ale asi ne nebo mi to spis prijde nepravdepodobny na 6ku jo a mam i srovnani s mistrem Reeshou a jeho chip je tam krapet o neco maalo vic ale hold kdo umi ten umi
Za prve jsem o Reeshovy nevedel a za druhe ten co mi to delal tak je muj zpoluzak takze děngy děngy a za treti jsem to chtel jen zkusit co to udela jenze ven uz ho na 106% nedam ba naopak se chci poradit o vstrikach atd ale to uz jsou zase ty děngy a když ma clovek rodzinu tak hold musi setrit kdyby jsi mi chtel poradit tak budu jen rad
To je skoda ja myslel : kdyz dam jeste vstriky tak to pujde jeste nahoru ale mam docela strach jezdim docela i dalky hlavne s tim jezdi i moje draha polovicka a ja slysel ze treba na ty RACE neni dobry jezdit pomalu ze prej muzou ukapavat a menit pisty opravdu neci a nejaky hybrid turbo a jiny zasadni upravy asi neci ja radsi skoro original jo a s passatem stejne sprinty nevyhraju
no pokud budeš chtít ještě něco navíc, dej turbo ze 150k PD a pak čip na míru od Reeshe, vstřikovače mají rezervu tak do 190k, takže pokud by jsi chtěl jít dál,tak pak race trysky, ale píšeš, že nemáš prachy a to už něco stojí
Huml píše:no pokud budeš chtít ještě něco navíc, dej turbo ze 150k PD a pak čip na míru od Reeshe, vstřikovače mají rezervu tak do 190k, takže pokud by jsi chtěl jít dál,tak pak race trysky, ale píšeš, že nemáš prachy a to už něco stojí
mno zas tak bidne na tom nejsem a to turbo tam pasuje nebo se musi neco predelavat ? jo a nekde jsem tady cetl ze ty trysky se daj udelat vymenou za 1/4 ceny je to pravda nebo se musej koupit cely novy za 30
turbo pásne bez úprav, na vstřikách by ses mohl domluvit s Reeshem, přeci jen výměna trysek na PD není úplně jednoduchá, lehce můžeš ten vstřikovač zničit