Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jakmile to přestalo jet HNED jsme zastavily, to jsem dneska slyšel taky pak ještě dodaly že jely bez vody asi jen 20km a ráno to nešlo natočit
jen víc a houšť alespoň je práce 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hoši vy si z toho děláte prdel ale stalo se mi že sem měnil ndestičky (kotouče 9mm) rantl jako kráva a
a chtěl sem dát nový za 550 kč oba a bylo mi od idiotů řečeno že se jezdí až sou žiletky a to že si někdo neuvědomí že nový mej 13 mm
a že mechoš odvádí kvaliní práci a nemá náladu na to aby se zákazníkovy ta kotouče někde zvlnily nebo rozletěli si ten člověk vůbec neuvědomuje
tak proč to teda vyráběj tak tlustý ???????
hplt když někdo dělá doma prasárnu tak at si ji dělá
ale jednou sem mechoš tak dělám práci tak aby sem mohl v klidu spát
a né se stresovat kdo se kde roztřelí ......
a tímto chci navázat na otázku :
projíždím auto po opravě ??????
co vy na to : projíždíte auto po opravě typu vodní pumpa
,výměna nádže ... ... já osobně né
protože kdybych s každým autem mě udělat okružní jízdu tak
1/3 stzrávim jízdou a tu mě nikdo nezaplatí
a dělám tak že se k tomu nemusím vracet
jinak si člověk nic nevydělá
a je buď a nebo buď dělám poctivě nebo se na to vyseru
a chtěl sem dát nový za 550 kč oba a bylo mi od idiotů řečeno že se jezdí až sou žiletky a to že si někdo neuvědomí že nový mej 13 mm
a že mechoš odvádí kvaliní práci a nemá náladu na to aby se zákazníkovy ta kotouče někde zvlnily nebo rozletěli si ten člověk vůbec neuvědomuje
tak proč to teda vyráběj tak tlustý ???????
hplt když někdo dělá doma prasárnu tak at si ji dělá
ale jednou sem mechoš tak dělám práci tak aby sem mohl v klidu spát
a né se stresovat kdo se kde roztřelí ......
a tímto chci navázat na otázku :
projíždím auto po opravě ??????
co vy na to : projíždíte auto po opravě typu vodní pumpa
,výměna nádže ... ... já osobně né
protože kdybych s každým autem mě udělat okružní jízdu tak
1/3 stzrávim jízdou a tu mě nikdo nezaplatí
a dělám tak že se k tomu nemusím vracet
jinak si člověk nic nevydělá
a je buď a nebo buď dělám poctivě nebo se na to vyseru
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
-
Forest
- Aktivista
Nemam fotky, ale prave na dilne resi ucvaknuty srouby drzaku motoru. Nejakej "mechanik" to dal na vazelinu a kdyz mu to bylo vytceno, rekl, ze to dela takhle furt a zadny stiznosti nebyly 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
ty kotouče na foto jsou na renault espace , já bych bych ho vyhnal s takovou opravou , soustružníkoj zaplatil tak mu to stočil , poku jak píšeš že někdo chtěl dát na starý projetý kotouče nový desky tak bych mu vysvětlil že takovéhle prasárnoopravy nedělám ať si to dá udělat jinam
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
S tim posílánim zákazníků jinam jste mi něco připomněli
Kamarád automechanik asi před rokem prodal svoje BMW 320 touring. No a za nějakej čas s tim k němu přijel nějakej feťák na výměnu oleje. Tak mu teda vyměnil olej, ale při placení mu řek, ať s tim příště jede někam jinam, že se nemůže koukat jak někdo takle kurví auto, který on měl jako miláčka (byl tam rozřezanej interiér). A ten maník se zeptal: To jako fakt? To jako fakt ! Nezlobte se.
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
Jasně že jo.Ladas píše:i zkušební jízda se dá zaplatit.....
Jinak, dodnes pamatuju na místního pekaře jak přijel s boxerem na výměnu oleje že už mu problikává ta kontrolka (samozřejmě mazání to bylo
V motoře kam vleze 6L měl necelý litr takové divné sračky, místy řidší, místy hustší
tady taky něco přispěju :
nádrž na hydrauliku na deště !!!
borec zavařil kus nalil zpátky olej a strašně se divil jak je možný že ten svár teče jinak to opakoval 5x pak se na to vysral
(vařeno CO2 )

jinak tohle už je odmaštěný
nádrž na hydrauliku na deště !!!
borec zavařil kus nalil zpátky olej a strašně se divil jak je možný že ten svár teče jinak to opakoval 5x pak se na to vysral
(vařeno CO2 )

jinak tohle už je odmaštěný
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL