hele a vyráběl někdo z vás dozadu průchozí tlumič?
mám alh, trysky PP764stage2. Přijde tam ještě VBčko a soft. chci se dostat na 170koní. Mám už trubky 60mm nachystaný, chci dát od turba až dozadu jen trubku, ale odradil mě ten velkej hluk o kterym tady mluvíte. Chci at odfukuje to turbo a přijde mi nesmysl tam dávat kat, aby to tak neřvalo:D Někde jsem viděl že borci vzali perforovanou trubku (ti odvážnější odvrtávali), obalili ji plechem a vycpali drátěnkama.
Otázka zní, jak moc takovej homemade průchozí tlumič dokáže snížit hladinu hluku? CHtěl bych, aby to bylo nahlas tak nějak jako to má Twins-peta na tom videu. I ten zvuk se mi líbí, ale klidně by to mohlo odfukovat ještě víc
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
No já budu těd´ dávat atrapu katu(sport rezonátor) a inak mám jen trubku, ještě sem přemíšlel rozpárat původní zadní tlumič a vložit zkrz něj jen trubku, aby to z venku vypadalo jako seriovej vejfuk ale bylo to jen roura. A problem před stk vyřešen
Já teda ačkoliv jsem nějak nepočítal s nějakým zvukovým efektem při montování výfuku tak jsem byl mile překvapen co za libý zvouček se mi line z výfuku... kat zůstal i když jsem zvažoval zda-li ho dát pryč nebo ne, ale nakonec zůstal a místo originálního výfuku který se oddělal jsem dal celý výfuk s koncem DTM. Zvuk to má po nastartování takový lehce brumlavý oproti sérii, do 2500 otáček se velice nic neděje ,ale jakmile se překročí tahle hranice tak z výfuku jde takový krásný prďácky zvuk, lehce dunivý, pokusím se to nahrát ale je to velice zajímavý nevtíravý decentní zvuk na TDI
VW Bora 1.9TDi AHF - FB Sprint 764, jednohmota s HDS(2x3,5mm), chip by TDIFun - 154PS, 390nm
tak jsme vyhodil i kat, takže mám od přdu do zadu jen rouru, originál průměr, když sem tam měl katík tak bylo turbo slyšet dost,jak si odfouklo. ted je to taky slyšet ale ne už tolik, zato to z výfuku pěkně sičí. je vydět že to letí rovnou ven, a ta atrapa katu(sport rezonátor) ani tolik neřve, sem spokojený.
musim říct že mně přijde že to ma ted daleko vetsi hluk jak poprve, jak se říka ze kdyz se vyfuk vypali tak to rve vic.. asi se ta trubka vypalila vic a je to hlucnejsi a hlavne krasny zvuk!
To pšoukání je ještě hlasitejsi. jen se za tim kazdy otaci