Však já je využívám jako obchodní zástupce

Už toho dědečka nech, nějak ti je trnem v oku

Moderátoři: šulda, Moderátoři
opr.: JSOU TRNEM V OKUThomy píše:Dědeček v Praze nikoho neznáani nikoho, kdo by se státnicema zebejval.
Však já je využívám jako obchodní zástupcešéf je Američan a občas něco řeším i mimo ČR..
Už toho dědečka nech, nějak ti je trnem v oku
No a co umíš ty, jak tě kdo poškodil, pořád meleš dokola a napadáš kohokoli, to je ale sranda, to seš borec. A sám prd.... To ti to jako máme sežrat?tommi 81 píše:Já to tušil,študovanej jako Bobík. Dědeček zatlačil ? Já bych je ale využil jinak.Thomy píše:Jojo, ty státnice z AJ mam pro srandu králíkum
Vidíš,tohle je právě ten rozdíl mezi námi dvěma. Já nehodnotím podle toho,jaké pracovní tempo bylo tehdy a dnes. Dívám se jak se měli/mají úplně cizí lidi které jsem nikdy neviděl, a je jedno,jestli jsou z Babic,Vietnamu,Koreje,Afghánistánu nebo Čečenska. A já že nechci říct kdo mě jak poškodil ? Jak je to s tou tvojí gumoléčbou ? Trochu složité téma na to aby se dalo odbýt jednou tvojí větou že to je soukromé,tak nechápu,proč to vytahuješ pořád dokola už půl roku jako argument.bobG3 píše:No a co umíš ty, jak tě kdo poškodil, pořád meleš dokola a napadáš kohokoli, to je ale sranda, to seš borec. A sám prd.... To ti to jako máme sežrat?tommi 81 píše:Já to tušil,študovanej jako Bobík. Dědeček zatlačil ? Já bych je ale využil jinak.Thomy píše:Jojo, ty státnice z AJ mam pro srandu králíkum
To je docela markantní následek 40ti let komunismu který mě vadí - demokracie znamená dodržovat zásadu tolerance jiných politických názorů legálních stran, naše vládnoucí garnitura místo toho, aby se snažila být natolik dobrá aby nemusela mít obavy z politických konkurentů, radši po vzoru komunistů za peníze daňových poplatníků straší lidi komunisty, kteří statisticky vzato nemůžou už nikomu škodit. Smutné. Že to funguje ukazuje fanatismus některých, kteří místo diskuse jen recitují věty z podstrčených materiálů a nechají se strašit. To je jako by se v alpských vesnicích cvičili v útěku před tsunaminoki píše:Tak někdo, kdo volí komunisty pracuje v západní firmě jako obchodní zástupce![]()
Svět se zbláznil