Kdo jede???

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Thomy
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Thomy »

Dědeček v Praze nikoho nezná :) ani nikoho, kdo by se státnicema zebejval.
Však já je využívám jako obchodní zástupce :) šéf je Američan a občas něco řeším i mimo ČR..

Už toho dědečka nech, nějak ti je trnem v oku ;)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Thomy píše:Dědeček v Praze nikoho nezná :) ani nikoho, kdo by se státnicema zebejval.
Však já je využívám jako obchodní zástupce :) šéf je Američan a občas něco řeším i mimo ČR..

Už toho dědečka nech, nějak ti je trnem v oku ;)
opr.: JSOU TRNEM V OKU
Jinak proč ne,když ty necháš slušný lidi
No vidíš,zase bingo.Jak jde o peníze (mám už 2 týdny připravený nový podpis,věř nebo ne) tak vám Amerika nesmrdí.
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Já proti Americe neřekl jediný slovo..
Co jsem "slušným lidem" udělal prosím tebe? :D
Doufám, že mezi ty slušné se neřadíš zrovna ty. Jestli ano, tak změň své chování k lidem. :)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

tommi 81 píše:
Thomy píše:Jojo, ty státnice z AJ mam pro srandu králíkum :)
Já to tušil,študovanej jako Bobík. Dědeček zatlačil ? Já bych je ale využil jinak. ;)
No a co umíš ty, jak tě kdo poškodil, pořád meleš dokola a napadáš kohokoli, to je ale sranda, to seš borec. A sám prd.... To ti to jako máme sežrat? (noteeth)
G3 Variant synchro
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

bobG3 píše:
tommi 81 píše:
Thomy píše:Jojo, ty státnice z AJ mam pro srandu králíkum :)
Já to tušil,študovanej jako Bobík. Dědeček zatlačil ? Já bych je ale využil jinak. ;)
No a co umíš ty, jak tě kdo poškodil, pořád meleš dokola a napadáš kohokoli, to je ale sranda, to seš borec. A sám prd.... To ti to jako máme sežrat? (noteeth)
Vidíš,tohle je právě ten rozdíl mezi námi dvěma. Já nehodnotím podle toho,jaké pracovní tempo bylo tehdy a dnes. Dívám se jak se měli/mají úplně cizí lidi které jsem nikdy neviděl, a je jedno,jestli jsou z Babic,Vietnamu,Koreje,Afghánistánu nebo Čečenska. A já že nechci říct kdo mě jak poškodil ? Jak je to s tou tvojí gumoléčbou ? Trochu složité téma na to aby se dalo odbýt jednou tvojí větou že to je soukromé,tak nechápu,proč to vytahuješ pořád dokola už půl roku jako argument.
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Zatím kromě napadání a obecných postulátů jsi neuvedl nic. A gumoléčba? Tys jako zásadový odpůrce komunistů nedostal pendrekem? Popiš tady jak jsi proti režimu vystupoval , něco konkrétního, nejen obecné kecy z médií ;) Co ti režim neumožnil, v čem ti ublížil? Pověz něco do diskuse. Podle toho co píšeš máš bohaté zkušennosti. :?
G3 Variant synchro
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Já jsem toho napsal málo? A co jsi nasliboval a napsal ty?
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Dal jsem si tu práci, a tvoje příspěvky prošel, pátraje po tvém vlastním názoru a našel jsem pouze ofociálně propagované postoje , kritiku ostatních a potravu pro geníčka, ale u tebe to toleruje :) Se tvou vlastní myšlenkou jsem se nepotkal, snad jen obdiv k tomu jak mašíni v 18 zaujali odbojářský postoj, (ale měli dost rozumu na to aby odbojovali proti transportům peněz, vojákům a policistům se pokud možno vyhýbaje).
Tak pokud máš co, napiš co ti režim neumožnil, v čem ti ublížil? Když máš tak bohaté zkušennosti. Buď jsi to vůbec nezažil a píšeš jen z doslechu, nebo jsi byl ta mlčící většina a teď si zde užíváš kritiky, kterou jsi se bál realizovat?
G3 Variant synchro
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Tak to jsi toho našel dost málo.Já jen chtěl zjistit jak to bylo s tou tvojí gumoléčbou,kterou ses poslední dobou oháněl čím dál častěji.
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Tak někdo, kdo volí komunisty pracuje v západní firmě jako obchodní zástupce (LOL)
Svět se zbláznil (wallbash)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Nemám problém volit pravicovou stranu. Poraď mi teda kterou ;)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

noki píše:Tak někdo, kdo volí komunisty pracuje v západní firmě jako obchodní zástupce (LOL)
Svět se zbláznil (wallbash)
To je docela markantní následek 40ti let komunismu který mě vadí - demokracie znamená dodržovat zásadu tolerance jiných politických názorů legálních stran, naše vládnoucí garnitura místo toho, aby se snažila být natolik dobrá aby nemusela mít obavy z politických konkurentů, radši po vzoru komunistů za peníze daňových poplatníků straší lidi komunisty, kteří statisticky vzato nemůžou už nikomu škodit. Smutné. Že to funguje ukazuje fanatismus některých, kteří místo diskuse jen recitují věty z podstrčených materiálů a nechají se strašit. To je jako by se v alpských vesnicích cvičili v útěku před tsunami (rofl)
Západní firmu nezajímá jaký politický názor kdo má (pokud to netahá do práce), ale kolik peněz jí zaměstnanec donese. Naštěstí. U firem kde to neplatí je potřeba státních zakázek, aby se uživily. (LOL)
G3 Variant synchro
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Cejchování dle třídního původu a politické příslušnosti je specialita koho? Na západě nejsou komunisti? V sovětským bloku byly nějaké jiné strany než komunistická?
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Jsi mimo mísu. Řeč je o svobodě politických názorů v demokratické zemi, za kterou se vydává ČR. Neplantej mimo mísu a mluv k věci.
G3 Variant synchro
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Jdu hledat tu mísu ;)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“