Viděl jsem na netu k prodeji podložky z nerezu 5mm, no blázen kdo si tam dá takovou obludu.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dával jsem ji mezi přívod plynů k EGR a vlastní těleso EGR ventilu a bez problémů.Výfukové plyny sice horké jsou, ale tím místem zaslepení nic neproudí, tudíž to nemá co ohřívat, takže je tam tak teplo jak je teplo kolem výfuku.Výfukové svody také nejsou z 4mm plechu.majkl1 píše:Záleží, kam tu záslepku dáš. Pokud jí foukneš k sání, tak není třeba silnější. Pokud k výfuku, tak se ti může časem propálit, nebo se zprohybá a začne třeba podfukovat. By ses asi divil jak horký jsou výfukový plyny hned u svodů
to docela koukám že PéDéčku 96 kW nevadí zaslepenej EGR.Jak dlouho už s tím tak jezdí.Akorát si to u PD nedokážu představit, protože po zaslepení je klasické TDi o trošku hlučnější a PD je hlučné už tak dost.P.e.p.i.n píše:Já dal 1.5mm a no problemo...táta na Passata 96kW taky bratr na Octavii AHF taky...
S tim zaslepenym...má nějakejch 15tis.km...no a hlučnéjśi ani nevim nějak mi to ani nepřijde...nebo mi to nějak splinulo...klasickym hlukem...Toledak píše:to docela koukám že PéDéčku 96 kW nevadí zaslepenej EGR.Jak dlouho už s tím tak jezdí.Akorát si to u PD nedokážu představit, protože po zaslepení je klasické TDi o trošku hlučnější a PD je hlučné už tak dost.P.e.p.i.n píše:Já dal 1.5mm a no problemo...táta na Passata 96kW taky bratr na Octavii AHF taky...
a pozoroval nějaké změny?P.e.p.i.n píše:S tim zaslepenym...má nějakejch 15tis.km...no a hlučnéjśi ani nevim nějak mi to ani nepřijde...nebo mi to nějak splinulo...klasickym hlukem...Toledak píše:to docela koukám že PéDéčku 96 kW nevadí zaslepenej EGR.Jak dlouho už s tím tak jezdí.Akorát si to u PD nedokážu představit, protože po zaslepení je klasické TDi o trošku hlučnější a PD je hlučné už tak dost.P.e.p.i.n píše:Já dal 1.5mm a no problemo...táta na Passata 96kW taky bratr na Octavii AHF taky...
No kolem těch 6 litrů jezdim svižnějš...ale dá se za 5 možná i míň ale to sem fakt nezkoušel...Toledak píše:podle toho co máš napsané v infu (teda jestli ta Ibiza ještě platí), tak v ní máš stejný motor jako já v Oktávce.Jakou máš tak cca spotřebu s těma vstřikama Sprint 764?P.e.p.i.n píše:ne u tohodle typu to ještě navadí...akorád...takže žádná zména pouze źe je čistý sání...![]()
![]()
tak to je docela dobré[/quote]¨Toledak píše:No kolem těch 6 litrů jezdim svižnějš...ale dá se za 5 možná i míň ale to sem fakt nezkoušel...