Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Co je moc to je moc!!!
Brzdy ani na traktorech nevyreklamuju, přijde vyjádření v podobném duchu a to se bavíme o jiné částce jak na autě
Myslím, že slušnej právník by jim to vysvětlil. Jestli ty kotouče na traktor stojej takovou bombu...
Oct asv 2000, DieselPower
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
musel by jsi se opřít o znalecký posudek a pochybju že by se pod to nějaký znalec s razítkem podepsal
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Ne, mají to i v záručních podmínkách že zrovna na brzdy se záruka nevztahuje, nevysvětlí jim nikdo nic
Jde o to že traktor pokud jezdí max. 40km/h může tahat 2,5 násobek svojí váhy, pokud je otevřený na 50 nebo 60km/h měl by ( to je přesně ono - měl by ) tahat max. 1,5násobek svojí váhy, jenže chytráci by chtěli aby ty traktory jezdily nejlíp stovkou a pak za relativně malý traktor zapřáhnou třínápravový přívěs velikosti rodinného domu ten nafedrují mokrou řezankou a pak se díví že jim hoří brzdy...
Jde o to že traktor pokud jezdí max. 40km/h může tahat 2,5 násobek svojí váhy, pokud je otevřený na 50 nebo 60km/h měl by ( to je přesně ono - měl by ) tahat max. 1,5násobek svojí váhy, jenže chytráci by chtěli aby ty traktory jezdily nejlíp stovkou a pak za relativně malý traktor zapřáhnou třínápravový přívěs velikosti rodinného domu ten nafedrují mokrou řezankou a pak se díví že jim hoří brzdy...

Tak jsem si myslel že už jsem něco málo v životě viděl,ale lidi tě fakt dokážou překvapit - prej auto se mi špatně zahřívá,tak mi poradili dát "něco" před chladič...no že to na prase zavrtá samořezkama do nárazníku, tak to jsem fakt nečekal

ja som mal najradšej ked držiak na telefon navrtali priamo do palubovky to bola tiež prasačina
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jo, někteří si s tím opravdu hlavu nelámou... 

To jsem si vzpomnel, jak jsme jednou byli s kamosem v Nemecku, on si od tatika pujcil octavku, a ta se v kvetnu prehrivala na dalnici, furt jsme nechapali proc, tak volal tatikovi, a ten hned, ze mezi chladicem je narvanej polykarbonat, kterej samozrejme nebyl videt ze... 

Setkal jste se někdo s tímhle u sériového ASZ?
Normálně to přijelo s lehkym klepanim a bubnovanim, který se přisuzovalo semletý vačce a hydrům.. po výměně to šlo jakžtakž pěkně 10min na volnoběh a při výjíždění z dílny to začlo zlehka klepat od spodku a rychle se to zhoršovalo až to bylo velký špatný během asi 2min.
Tacho 270tis
Normálně to přijelo s lehkym klepanim a bubnovanim, který se přisuzovalo semletý vačce a hydrům.. po výměně to šlo jakžtakž pěkně 10min na volnoběh a při výjíždění z dílny to začlo zlehka klepat od spodku a rychle se to zhoršovalo až to bylo velký špatný během asi 2min.
Tacho 270tis
- Přílohy
-
- IMG_5424.jpeg (2.41 MiB) Zobrazeno 3028 x
ex: Fabia AXR, fmic, VB
Pěkně křupla. Už jsem to řešil. Sice na starém 1Z motoru, taky se furt nevědělo co klepe až doklepal. No mezi tím co začal klepat a doklepal ujel ještě 400km. Sehnala se druhá klika s šálama a motor ujel dalších 200 tis km.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Asi se to zákazníkovi blbě vysvětluje ale že prdla klika nemá s vačkou nic společného a jak psáno,jinou kliku a jedeš, měnil jsem to jednou i bez demontáže motoru, vydal jsem převodovku a celý to odmašlil zespod, hlavně aby nebyla chycená ojnice a bylo by to vyřešený raz dva
Převzato z internetu: po výměně olejové vany a sacího koše motor nemaže...
to je zajimavy 

- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Rozsvitilo se mazání …. Po demontáži vany ucpane sitko zuby z řemenu.
Tak štěstí v neštěstí.
Tak štěstí v neštěstí.
- Přílohy
-
- IMG_6921.jpeg (2.49 MiB) Zobrazeno 2375 x
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Co je to za motor ?