ceny bionafty

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Petr H.
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Petr H. »

---
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tak fakt nevím něco takového jsem ještě neviděl, a navíc asi ty výzkumy děláš ve skle a já jen v průsvitném plastu, tam vidím jen světlejší a tmavší složku a slevám jak jde humus dávám ještě do menšího kanystru, to už jsem ti posílal, a ta voda to jsem taky nikdy nepozoroval vodu prostě nemám, ani nic bílého miloš
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

slovacek.milos píše:tak fakt nevím něco takového jsem ještě neviděl, a navíc asi ty výzkumy děláš ve skle a já jen v průsvitném plastu, tam vidím jen světlejší a tmavší složku a slevám jak jde humus dávám ještě do menšího kanystru, to už jsem ti posílal, a ta voda to jsem taky nikdy nepozoroval vodu prostě nemám, ani nic bílého miloš
:) tak jsem dneska trošku laboroval s glycerinem. U tebe je to jasné máš v garáži stále dost chladno, aby ti držel hezky pohromadě. Asi si to budu stáčet hezky ve sklepe v paneláku. Je tam dost teplo, tak mi zůstane glycerin hezky tekutej. Hodim si tam demižónek, abych na to dobře viděl a bude to vyřešené.

(LOL) nebo si raši koupim tu káru na CNG, budu jezdit za stejné peníze a budu si hrát s něčím jinym.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“