Bezaromatik

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
nogis
Aktivista
Odpovědi: 0
Příspěvek od nogis »

Stačí trochu číst...

"Toto zboží standardně nezasíláme

Je to z důvodu jeho rozměrů, složení, nebo nadměrné hmotnosti.

Pro jeho objednávku nás, prosím, kontaktujte na telefonu 325 626 962, nebo emailem na e-obchod@DrogerieMartina.cz.

Toto zboží lze objednat pouze jako osobní odběr. Zboží bude k vyzvednutí na jakékoliv naší prodejně.

Děkujeme za pochopení."

;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

V každých druhých barvy lakách vám ho objednaj na prodejnu. Já ho objednával v domě barev a druhej den ho měli na prodejně za 45kč.
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Objednal jsem ho třeba tady: http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=1326075 ... 90976@z=17 Je to na mapě teprve rozestavěno a už to tam funguje.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Nevím jak ta konkrétní prodejna, ale tenhle "komplex" funguje už přes rok. ;)
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Ano funguje to tam už rok, akurát ta mapa je trochu starší :D
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

sorry, čtu to podruhý a už jsem to pochopil :oops:
dolpex
Nováček

Příspěvek od dolpex »

Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru...

zdravím a omlouvám se za OT jak se tu tím prokousávám tak už na to nemám nervy!!! BANÁNA pro toho kokota! důvod: asociální spamer zalezlý kdesi v pokojíčku nebo prostě narcistický masturbátor (wallbash)

kdyby se kecy toho profi blba daly alespoň číst... :? zároveň bych si rád početl o Bezaromatu... nějaké další postřehy?

Jinak jak nemám rád mekáč stejně tak i benzinky, ale z shellu V-pow kupovaného a ježděného v GB mi málem spadla čelist! v kopcích na 5 a pohoda jak nikdy VW T3 1.6td... kua zase OT :D

díky a ať to jede ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

dolpex píše:Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru...

zdravím a omlouvám se za OT jak se tu tím prokousávám tak už na to nemám nervy!!! BANÁNA pro toho kokota! důvod: asociální spamer zalezlý kdesi v pokojíčku nebo prostě narcistický masturbátor (wallbash)

kdyby se kecy toho profi blba daly alespoň číst... :? zároveň bych si rád početl o Bezaromatu... nějaké další postřehy?

Jinak jak nemám rád mekáč stejně tak i benzinky, ale z shellu V-pow kupovaného a ježděného v GB mi málem spadla čelist! v kopcích na 5 a pohoda jak nikdy VW T3 1.6td... kua zase OT :D

díky a ať to jede ;)

už s tě zimy asi blbneš naštěstí je jaro za dveřmi :) miloš
dolpex
Nováček

Příspěvek od dolpex »

slovacek.milos píše:už s tě zimy asi blbneš naštěstí je jaro za dveřmi :) miloš
to víš ze startu vlákno vypadalo nadějně a pak mrtě textu blábolů... tak jsem si ulevil ikyž chvílema byla i sranda (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

dolpex píše:
slovacek.milos píše:už s tě zimy asi blbneš naštěstí je jaro za dveřmi :) miloš
to víš ze startu vlákno vypadalo nadějně a pak mrtě textu blábolů... tak jsem si ulevil ikyž chvílema byla i sranda (noteeth)
asi bude nejlepší ten bzaromat pustit z hlavy má to zajímaý název a nikdo neví co to vlastně je, aje to acylpirin když nepomůže neubléží,

dávám deci acetonu ;) miloš
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

dolpex píše:Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru... )
Co to tady melete ? Mě "přes držku" .. za co ? Jaký kyperprostor ? "Přes držku" za nějáké názory nebo argumenty ? prosím upřesnit...nebo je to vtip ??? :x :x :x
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
slovacek.milos
Aktivista

Dani34el píše:
dolpex píše:Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru... )
Co to tady melete ? Mě "přes držku" .. za co ? Jaký kyperprostor ? "Přes držku" za nějáké názory nebo argumenty ? prosím upřesnit...nebo je to vtip ??? :x :x :x
já osobně to taky nechápu, na tvém místě čitatelel který je zde dva dny a má dva příspěvky bych si nevšímal ;) miloš
divermax
Přispěvovatel

Příspěvek od divermax »

Huraaa, Bezaromat došel na moje urgence do místní drogerie za 58,- Kč 0,7 litru. Tak beru 10pixliček. Jinak po osobních flusancích do xichtu bychom mohli zase pokračovat v tématu. Zkoušel jsem porovnávat naftu s BA a čistou. A fakt to na stejném úseku (Plzeň via D5 Ziroh 38km, jezdím pravidelně) jede líp. Na 10 litrů chcanek od ONO 1,5dl BA.
DMX
Nalej a uvidíš
ciko
Přispěvovatel

Příspěvek od ciko »

chcem vas upozornit na aceton!!!
alebo riedidlo c 6000 som daval v pomere jeda ku jednej do nadrze, az kym som nezabudol asi deci tohto roztoku vo flasticke od aditiv do nafty... nechal som to tam teda, a ta flaska uplne zmekla, ako keby sa rotekala... takze neverim ze byt o nedokazalo poskodit nieco v sustave ... pacha nato! bezaromat (s6006) je v pohode, to nic nelepta
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

ciko píše:chcem vas upozornit na aceton!!!
alebo riedidlo c 6000 som daval v pomere jeda ku jednej do nadrze, az kym som nezabudol asi deci tohto roztoku vo flasticke od aditiv do nafty... nechal som to tam teda, a ta flaska uplne zmekla, ako keby sa rotekala... takze neverim ze byt o nedokazalo poskodit nieco v sustave ... pacha nato! bezaromat (s6006) je v pohode, to nic nelepta

I řepkový olej dokáže sežrat gumový a plastový věci, a taky se na něj jezdí. Mě na pežotu 309 sežral gumu u zadního okna.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“