Bezaromatik
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Stačí trochu číst...
"Toto zboží standardně nezasíláme
Je to z důvodu jeho rozměrů, složení, nebo nadměrné hmotnosti.
Pro jeho objednávku nás, prosím, kontaktujte na telefonu 325 626 962, nebo emailem na e-obchod@DrogerieMartina.cz.
Toto zboží lze objednat pouze jako osobní odběr. Zboží bude k vyzvednutí na jakékoliv naší prodejně.
Děkujeme za pochopení."
"Toto zboží standardně nezasíláme
Je to z důvodu jeho rozměrů, složení, nebo nadměrné hmotnosti.
Pro jeho objednávku nás, prosím, kontaktujte na telefonu 325 626 962, nebo emailem na e-obchod@DrogerieMartina.cz.
Toto zboží lze objednat pouze jako osobní odběr. Zboží bude k vyzvednutí na jakékoliv naší prodejně.
Děkujeme za pochopení."
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Objednal jsem ho třeba tady: http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=1326075 ... 90976@z=17 Je to na mapě teprve rozestavěno a už to tam funguje.
Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru...
zdravím a omlouvám se za OT jak se tu tím prokousávám tak už na to nemám nervy!!! BANÁNA pro toho kokota! důvod: asociální spamer zalezlý kdesi v pokojíčku nebo prostě narcistický masturbátor
kdyby se kecy toho profi blba daly alespoň číst... zároveň bych si rád početl o Bezaromatu... nějaké další postřehy?
Jinak jak nemám rád mekáč stejně tak i benzinky, ale z shellu V-pow kupovaného a ježděného v GB mi málem spadla čelist! v kopcích na 5 a pohoda jak nikdy VW T3 1.6td... kua zase OT
díky a ať to jede
zdravím a omlouvám se za OT jak se tu tím prokousávám tak už na to nemám nervy!!! BANÁNA pro toho kokota! důvod: asociální spamer zalezlý kdesi v pokojíčku nebo prostě narcistický masturbátor
kdyby se kecy toho profi blba daly alespoň číst... zároveň bych si rád početl o Bezaromatu... nějaké další postřehy?
Jinak jak nemám rád mekáč stejně tak i benzinky, ale z shellu V-pow kupovaného a ježděného v GB mi málem spadla čelist! v kopcích na 5 a pohoda jak nikdy VW T3 1.6td... kua zase OT
díky a ať to jede
-
- Aktivista
dolpex píše:Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru...
díky a ať to jede
už s tě zimy asi blbneš naštěstí je jaro za dveřmi miloš
-
- Aktivista
asi bude nejlepší ten bzaromat pustit z hlavy má to zajímaý název a nikdo neví co to vlastně je, aje to acylpirin když nepomůže neubléží,dolpex píše:to víš ze startu vlákno vypadalo nadějně a pak mrtě textu blábolů... tak jsem si ulevil ikyž chvílema byla i srandaslovacek.milos píše:už s tě zimy asi blbneš naštěstí je jaro za dveřmi miloš
dávám deci acetonu miloš
Co to tady melete ? Mě "přes držku" .. za co ? Jaký kyperprostor ? "Přes držku" za nějáké názory nebo argumenty ? prosím upřesnit...nebo je to vtip ???dolpex píše:Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru... )
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
-
- Aktivista
já osobně to taky nechápu, na tvém místě čitatelel který je zde dva dny a má dva příspěvky bych si nevšímal milošDani34el píše:Co to tady melete ? Mě "přes držku" .. za co ? Jaký kyperprostor ? "Přes držku" za nějáké názory nebo argumenty ? prosím upřesnit...nebo je to vtip ???dolpex píše:Dani34el: co ty jsi za ubožáka? v první chvíli bych i popřel své já a s radostí ti dal přes držku, ale po chvíli nejde jinak než tě jen litovat nebo spíš všechny ostatní co s tebou přišli do kontaktu jak v reálu tak kyberprostoru... )
Huraaa, Bezaromat došel na moje urgence do místní drogerie za 58,- Kč 0,7 litru. Tak beru 10pixliček. Jinak po osobních flusancích do xichtu bychom mohli zase pokračovat v tématu. Zkoušel jsem porovnávat naftu s BA a čistou. A fakt to na stejném úseku (Plzeň via D5 Ziroh 38km, jezdím pravidelně) jede líp. Na 10 litrů chcanek od ONO 1,5dl BA.
DMX
DMX
Nalej a uvidíš
chcem vas upozornit na aceton!!!
alebo riedidlo c 6000 som daval v pomere jeda ku jednej do nadrze, az kym som nezabudol asi deci tohto roztoku vo flasticke od aditiv do nafty... nechal som to tam teda, a ta flaska uplne zmekla, ako keby sa rotekala... takze neverim ze byt o nedokazalo poskodit nieco v sustave ... pacha nato! bezaromat (s6006) je v pohode, to nic nelepta
alebo riedidlo c 6000 som daval v pomere jeda ku jednej do nadrze, az kym som nezabudol asi deci tohto roztoku vo flasticke od aditiv do nafty... nechal som to tam teda, a ta flaska uplne zmekla, ako keby sa rotekala... takze neverim ze byt o nedokazalo poskodit nieco v sustave ... pacha nato! bezaromat (s6006) je v pohode, to nic nelepta
ciko píše:chcem vas upozornit na aceton!!!
I řepkový olej dokáže sežrat gumový a plastový věci, a taky se na něj jezdí. Mě na pežotu 309 sežral gumu u zadního okna.